Με τον υδράργυρο να έχει πάρει την ανιούσα και το καλοκαίρι να είναι προ των πυλών, οι περισσότεροι έχουν εγκαταλείψει τα ζεστά ποτά του χειμώνα και αναζητούν ροφήματα που θα τους δροσίσουν. Ωστόσο, οι επιλογές δεν είναι ανεξάντλητες και ο κρύος καφές ούτε αρέσει σε όλους, ούτε και αυτοί που τον επιλέγουν μπορούν να πίνουν συνέχεια. Από την άλλη, άλλα δροσιστικά ροφήματα είναι εξαιρετικά πλούσια σε θερμίδες και έτσι κατανάλωσή τους δεν μπορεί να είναι συχνή.

Μια έξυπνη, εναλλακτική και απολαυστική λύση είναι το κρύο τσάι και συγκεκριμένα το NESTEA! Τα πλεονεκτήματα του είναι αμέτρητα, καθώς αποτελεί μια ιδιαίτερα δροσιστική επιλογή με εξαιρετική και πλούσια γεύση και ελάχιστες θερμίδες. Ένα ακόμη πλεονέκτημά του NESTEA είναι η χαμηλή τιμή του, που το καθιστά μια οικονομική επιλογή δροσιάς τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Το NESTEA έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, δεν έχει λιπαρά, ούτε συντηρητικά και είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Έτσι, είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής προκειμένου να διατηρήσουν τη φόρμα τους και να ελέγξουν το βάρος τους.

Παράλληλα, το NESTEA προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση, καθώς το καλοκαίρι χάνουμε εύκολα υγρά. Οι ειδικοί συνιστούν να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό καθημερινά. Το κρύο τσάι NESTEA προσφέρει την αναγκαία ενυδάτωση μαζί με γεύση και απόλαυση.

Τέλος, το NESTEA μπορούμε να το απολαύσουμε με διάφορους τρόπους και όχι μόνο σαν κλασικό ρόφημα:

– Διαλύστε 1 φακελάκι NESTEA μέσα σε 1,5 λίτρο φυσικό μεταλλικό νερό πλούσιο σε ασβέστιο και μαγνήσιο. Τα δύο αυτά μεταλλικά στοιχεία παίζουν βασικό ρόλο στην υγεία των οστών, στη λειτουργία των μυών, της καρδιάς και των νεύρων. Βάλτε παγάκια και φτιάξε έτσι ένα απολαυστικό ρόφημα, γεμάτο θρεπτική αξία και ελάχιστες θερμίδες.

– Διαλύστε 1 φακελάκι NESTEA μέσα σε ανθρακούχο νερό. Βάλτε τριμμένο πάγο και 1 λεπτή φέτα λεμόνι και απολαύστε ένα υπέροχο δροσιστικό ποτό με μόνο 17 θερμίδες.

– Βάλε το NESTEA σε ένα παγούρι-Θερμός για να διατηρείται δροσερό, πρόσθεσε πάγο και πάρ’ το μαζί σου στη παραλία. Ιδανικό ρόφημα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Θα σε ενυδατώσει και θα γλυκάνει την αλμύρα της θάλασσας στο στόμα σου.

– Διαλύστε φακελάκια NESTEA σε μπουκάλια με νερό και βάλτε τα στο ψυγείο. Έτσι θα έχετε πάντα έτοιμο ένα απολαυστικό ρόφημα με χαμηλές θερμίδες και θα αποφύγετε να καταναλώσετε άλλου είδους αναψυκτικά που θα επιβαρύνουν τη διατροφή σας. Και να θυμάστε ότι μπορείτε να το διατηρείτε στο ψυγείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

– Διαλύστε ένα φακελάκι NESTEA σε νερό και τοποθετήστε το σε παγοκυψέλες. Φτιάξτε έτσι απολαυστικά παγάκια ή γρανίτες με ελάχιστες θερμίδες.

Το NESTEA μπορείτε να το βρείτε με ανανεωμένη συνταγή, αλλά και συσκευασία, σε δύο γεύσεις: λεμόνι και ροδάκινο.