Προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο και των τριών νομών της Δυτικής Ελλάδος έχουν προκαλέσει οι χιονοπτώσεις. Ειδικότερα, κλειστές παραμένουν οι επαρχιακές οδοί Πούντας- Καλαβρύτων, στην Αχαΐα και Άνω Χώρα Ναυπακτίας- Μακριά Ράχη, στην Αιτωλοακαρνανία.

Στην Αχαΐα, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην εθνική οδό Πατρών- Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας, από την περιοχή Καταρράκτη έως την περιοχή Μίχα Τσαπουρνιά. Επίσης, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων- Κλειτορίας, μέσω Πριολιθίου, από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αιγίου- Πτέρης, καθώς και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Καλαβρύτων.

Στην Αιτωλοακαρνανία, απαραίτητη είναι η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου Άνω Χώρας Κρυονερίου- Ελατού και στις δημοτικές ενότητες Πυλλήνης και Αποδοτίας, στα σημεία Σύμης και Λιμνίτσα.

Στην Ηλεία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην εθνική οδό Μεγαλόπολης- Ανδρίτσαινας- Επικουρείου Απόλλωνα και στις επαρχιακές οδούς Ανδρίτσαινας- Λυνίσταινας- Κρεστενών και Σκληρού- Νέδα- Αμπελιώνα- Αγ. Σώστη Οιχαλίας.