Ανυπομονείτε για ένα μακρύ, ζεστό καλοκαίρι με ελαφριά φορέματα και σανδάλια; Τότε υπάρχει ένα αξεσουάρ που σίγουρα θα πρέπει να έχετε μαζί – γυαλιά ηλίου! Κατά προτίμηση από μια κορυφαία μάρκα. Αυτά θα ταιριάξουν απόλυτα με την μοντέρνα σας εμφάνιση, αυτό το καλοκαίρι. 

Για το 2021 οι επιλογές σας είναι αμέτρητες, μέχρι να βρείτε το τέλειο ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Όσο πιο φωτεινά, μεγαλύτερα σε διαστάσεις και πιο περίεργα στο στιλ, τόσο πιο καλύτερα. Οι θαυμαστές της κάθε μόδας θα βρουν αυτά που ψάχνουν φέτος. 

Διαλέξαμε για να σας παρουσιάσουμε τα πιο σημαντικά σχέδια της σεζόν!

Γεωμετρικά και υπερμεγέθη γυαλιά

Έχετε ήδη στρογγυλά, ορθογώνια ή τετράγωνα γυαλιά ηλίου στο σπίτι; Τότε θα πρέπει να διαλέξετε ένα νέο σχήμα. Επειδή τα εξάγωνα και τα οκταγωνικά γυαλιά είναι πολύ της μόδας για φέτος. Επίσης, οι τριγωνικοί φακοί είναι κάτι που θα παρατηρήσετε πολύ στους δρόμους και τις παραλίες. Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να διαλέξετε ακόμη και κάτι που θα μπορούσε να έχει απόκλιση από το στυλ σας. Όσο πιο ασυνήθιστα, τόσο καλύτερα!

Το ίδιο ισχύει και για το μέγεθος. Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου συχνά κατασκευάζονται σε γεωμετρικά σχήματα. Επίσης τα μεγάλα ή τετράγωνα γυαλιά ηλίου είναι πολύ δημοφιλή σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Το χρώμα και ο σκελετός εξαρτώνται από εσάς – το βασικό είναι να απολαύσετε τα ξεχωριστά γυαλιά ηλίου σας κάθε λεπτό αυτού του καλοκαιριού. 

Τα νέα Cat Eye: Butterfly γυαλιά ηλίου

Αν σας αρέσουν τα γυαλιά ηλίου cat-eye, θα λατρέψετε τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας (Butterfly). Αυτή η τάση για το 2021 απλώς κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και προσθέτει μια επιπλέον πινελιά θηλυκότητας σε κάθε στυλ. Μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τα εντυπωσιακά χρώματα ή τις λαμπερές λεπτομέρειες, αλλά μην ξεχνάτε πως αυτά ήταν τα vintage χαρακτηριστικά της δεκαετίας του ’90!

Συμβουλή: Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των μεγάλων γυαλιών πεταλούδας (Butterfly) εκτός από το γεγονός πως είναι ξεχωριστά στην φετινή μόδα, θα γινουν και η προστασία σας κατά της γήρανσης. Χάρη στους μεγάλους φακούς όχι μόνο προστατεύουν τα μάτια αλλά και το ευαίσθητο δέρμα γύρω από αυτά. Δυο πλεονεκτήματα σε ένα λοιπόν!

Μετατρέποντας το παλιό σε νέο: Η δεκαετία του ’70 αναβαθμισμένη στο 2021

Φέτος, η προοδευτική μόδα της δεκαετίας του 1970 θα παίξει και πάλι μεγάλο ρόλο. Αν θέλετε να δείξετε το πνεύμα και την αισθητική αυτής της εποχής όχι μόνο με τον ρουχισμό αλλά και μέσα από τα αξεσουάρ σας, ισως θα πρέπει να σκεφτείτε για ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά ηλίου. Ιδιαιτέρα επειδή τα τελευταία μοντέλα από τις κορυφαίες μάρκες μόδας έχουν πλέον εξελιχθεί με βάση τα στυλ της τρέχουσας δεκαετίας.

Πολλά εικονικά σχήματα και χρώματα επιστρέφουν – με μια πιο μοντέρνα πινελιά. Περιλαμβάνουν στρογγυλά γυαλιά ηλίου και φακούς Cat Eye, αλλά και τετράγωνα σχήματα. Τα μοτίβα της Havana στα σχέδια της, πετυχαίνουν το τέλειο vintage αξεσουάρ!

Στο Lentiamo μπορείτε να βρείτε μία τεράστια γκάμα από γυαλιά ηλίου για να διαλέξετε το αγαπημένο σας ζευγάρι. Μόνο για τους αναγνώστες της Newsbeast προσφέρουμε τον εκπτωτικό κωδικό ctedc με έκπτωση 10% σε όλα τα προιοντα μας.