Δριμύτατη επίθεση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, εξαπέλυσε ο αδερφός του δολοφονηθέντος, Κωνσταντίνου Σγουρού, με αφορμή χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook, με την οποία τον χαρακτήρισε «ναζί».

«Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αδερφός του δολοφονηθέντος, Γιώργος Σγουρός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι «είμαστε μία παραδοσιακά αριστερή οικογένεια. Ας ρωτήσουν όλοι ποιοι είναι οι Σγουραίοι στη Μεσσηνία. Έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα. Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου».

Εκτός αυτού, ο Γιώργος Σγουρός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι σίγουρα εμπλέκονται και άλλα άτομα στη δολοφονία των δύο νεαρών. «Δεν μπορεί δύο άτομα να βάλουν κάτω δύο σωματώδη παιδιά σαν τον αδερφό μου και το φίλο του. Είμαστε σίγουροι ότι εμπλέκονται και άλλα άτομα».

Επιπλέον, ο κ. Σγουρός αναφορικά με τη σύλληψη των δύο φερόμενων ως δραστών τόνισε πως «δεν με νοιάζει αν συνελήφθησαν ή αν παραδόθηκαν. Για εμένα είναι το ίδιο πράγμα. Στις 17:00 έχω την κηδεία του αδερφού μου».

Αναφερόμενος στο τι προηγήθηκε της ενέδρας θανάτου, ο κ. Σγουρός σημείωσε πως «τα παιδιά φαίνεται να είχαν κάποια οικονομική δοσοληψία με έναν εκ τους φερόμενους ως δολοφόνους. Ενώ ήμασταν και π0ίναμε παρέα καφέ στην Καλαμάτα. Έφυγαν με το μηχανάκι, πήγαν προς Καρδαμύλη και εκεί τους είχαν στήσει το καρτέρι θανάτου. Οι σφαίρες ήταν στην πλάτη, ήταν ένα πισώπλατο, ύπουλο χτύπημα».