Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σε ότι αφορά τυχόν εμπλοκή προσώπου της Τέχνης σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων παιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Live News» του Mega, η καταγγελία η οποία οδήγησε την Ελληνική Αστυνομία να ξεκινήσει έρευνα δόθηκε τηλεφωνικώς στο επιχειρησιακό κέντρο και αφορούσε παρουσία ανηλίκων σε οροφοδιαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Μάλιστα, υπήρχαν αναφορές για φωνές παιδιών, ενώ περιγραφόταν πως οι ανήλικοι προέρχονταν κυρίως από βαλκανικές χώρες.

Από έρευνα που διεξήχθη τότε, η οποία δεν διήρκησε πάνω από τρεις ημέρες από 3 αστυνομικούς μιας κρίσιμης υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. που έθεσαν υπό παρακολούθηση την εν λόγω πολυκατοικία, δεν αναφέρθηκε κάποια ύποπτη κίνηση, με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί.

Οι μαρτυρίες ωστόσο των ανθρώπων που ζουν στην ίδια γειτονιά, στο ίδιο σημείο, για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που είχε γίνει στόχος τον Μάη του 2012 της πρόσκαιρης αυτής έρευνας της ΕΛ.ΑΣ. σοκάρουν.

Κατά την τελευταία δεκαετία η παρουσία ανήλικων αγοριών στο διαμέρισμα του συγκεκριμένου ατόμου ήταν συνεχής.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι γείτονες του εκπροσώπου της Τέχνης παρατήρησαν πως ο συγκεκριμένος μετέφερε τα ανήλικα στο σπίτι του με τη μηχανή ή αυτά επισκέπτονταν μόνα τους το διαμέρισμα.

Όταν τα ρωτούσαν «που πάνε», η απάντηση τους ήταν το όνομα του καλλιτέχνη και τον όροφο που μένει.

Όταν ο ίδιος ερωτήθηκε από ανθρώπους της περιοχής τι συμβαίνει και ποια είναι αυτά τα παιδιά εκείνος φέρεται να απάντησε πως είναι μαθητές του στη σχολή.

Οι γείτονες μάλιστα του επίστησαν την προσοχή ώστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο με τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.


Επιπλέον, το 2015 άγνωστος επισκέπτης είχε κλειδώσει τον καλλιτέχνη στο μπαλκόνι του σπιτιού του, τον είχε κλέψει και εκείνος χρειάστηκε την βοήθεια των γειτόνων του.