Ένα μήνυμα αγάπης για τον άνθρωπο, αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης στην πηγαία και αστείρευτη δύναμή του, στην ικανότητά του να υπερβαίνει τις δυσκολίες, είναι αυτό με το οποίο αποφάσισε να επενδύσει τη νέα επικοινωνία της η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. με τον εύγλωττο τίτλο «Δύναμή μας η ροή μας».

Απολύτως ενταγμένο και προσανατολισμένο στις τρέχουσες έκτακτες συνθήκες που βιώνει η ελληνική – και όχι μόνο – κοινωνία, το μήνυμά της επικοινωνείται με ένα κινηματογραφικής υφής βίντεο ενός λεπτού, το οποίο επικεντρώνεται στον παραλληλισμό του ανθρώπου με το νερό: «Χείμαρρος πάνω στο βουνό, μέχρι το έδαφος να βρω, ώστε από κείνη τη στιγμή ν’ αρχίσω πάλι απ’ την αρχή. Αυτό είμαστε».

Η αδιάκοπη πορεία του νερού μέχρι να φτάσει στις οργανωμένες ανθρώπινες πολιτείες ή να καταλήξει στον φυσικό προορισμό του και ν’ αρχίσει ξανά τον κύκλο της ζωής του, η παράλληλη και αλληλένδετη ανθρώπινη κίνηση και δραστηριότητα, η αναπόληση της κανονικότητας και τα όνειρα για το μέλλον αποτελούν μια ενότητα. Η πηγή της ενότητας αυτής απεικονίζεται στα επιβλητικά ηπειρώτικα τοπία, στον τόπο όπου γεννήθηκε και δραστηριοποιείται η ΒΙΚΟΣ αδιάκοπα από το 1992.

Θέτοντας σε πρώτο πλάνο τον άνθρωπο, προσδοκώντας την επιστροφή στη φυσιολογική δραστηριότητά του, η νέα επικοινωνία της εταιρείας διασπά τα πολύ στενά όρια του επιχειρηματικού μηνύματος και εκφράζει την αγάπη, την αλληλεγγύη και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μιας κοινωνίας που πρέπει να καταδυθεί στον εαυτό της για να βρει τις δυνάμεις που θα την οδηγήσουν «ν’ αρχίσει πάλι απ’ την αρχή».

Είναι αυτή ακριβώς η οπτική που μόνο μια επιχείρηση με έντονη την οικογενειακή δομή, αντίληψη και λειτουργία, όπως είναι η ΒΙΚΟΣ, θα μπορούσε να εκφράσει με ευαισθησία και αλληλεγγύη, χωρίς να παράγει επικοινωνιακό θόρυβο, αλλά επιχειρώντας να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στην ικανότητα των ανθρώπων να δείχνουν τη δύναμή τους τις πιο κρίσιμες, τις πιο δύσκολες στιγμές.