Πολιτική και μουσική γιορτή διοργανώνουν σήμερα στις  21:00 στο προαύλιο της ΕΡΑ Πάτρας στο δασύλλιο οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ και η μόνιμη συνέλευση αλληλέγγυων ΕΡΤ-ΕΡΑ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το λουκέτο στην ΕΡΤ.

«Συμπληρώνεται ένας ολόκληρος χρόνος από την Τρίτη 11η Ιουνίου 2013, που η κυβέρνηση-πειθήνιο όργανο της βάρβαρης μνημονιακής πολιτικής, έριξε μαύρο στην ΕΡΤ και στην ΕΡΑ Πάτρας.

Η απόφαση των εργαζομένων, με την υποστήριξη ενός ισχυρού κύματος αλληλεγγύης, ήταν μία: Να παραμείνει η ΕΡΤ και οι 19 περιφερειακοί ρ/σ ανοιχτοί, ελεύθερο βήμα δημοκρατίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και αντίστασης.

Γιορτάζουμε τους κοινούς αγώνες ενός ολόκληρου χρόνου και δηλώνουμε την απόφασή μας. Να παραμείνει η ΕΡΤ ανοιχτή. Να διατηρηθεί και στο μέλλον δημόσια και αυτοδιαχειριζόμενη. Να συνεχίσουμε μέχρι την τελική νίκη», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Στη γιορτή συμμετέχουν η Ρεμπέτικη Ορχήστρα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ, ο Κώστας Παναγόπουλος και το Μεγάλο Χορευτικό του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών.

Πηγή: patrastimes