Ελαφρύς ήταν τελικά ο τραυματισμός του κυβερνήτη του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-415 της Πολεμικής Αεροπορίας που ανετράπη το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή Αγγελοχωρίου, Νέας Μηχανιώνας. Τη γλίτωσε με κάταγμα στο πόδι. Την ίδια ώρα έχει ξεκινήσει η ρυμούλκηση του καναντέρ, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος, το οποίος συνέβη την ώρα που το αεροπλάνο βρισκόταν στη διαδικασία προσθαλάσσωσης για υδροληψία, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

Τα δύο μέλη του πληρώματος διασώθηκαν από το εμπορικό πλοίο «Thies Maersk», υπό σημαία Δανίας, επιβιβάστηκαν σε σκάφος του Λιμενικού Σώματος και διακομίστηκαν στο «424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως» (424 ΓΣΝΕ) όπου διαπιστώθηκε ότι ο κυβερνήτης είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι του.

Το αεροσκάφος, που είχε απογειωθεί από την 113 Πτέρυγα Μάχης, ανήκει στην 383η Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων & Αεροπυρόσβεσης.

Στην περιοχή του ατυχήματος βρίσκεται η ειδική ομάδα για την επιχείρηση ρυμούλκησης του αεροσκάφους, ενώ διεξάγονται έρευνες για τα αίτια του ατυχήματος.