Στην κινηματογραφική ταινία «έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας» η Meg Ryan ιδιοκτήτρια ενός μικρού βιβλιοπωλείου της γειτονιάς μάχεται να κρατήσει την επιχείρησή της απέναντι στη μεγάλη εμπορική αλυσίδα του Tom Hanks. Όλοι εμείς οι βιβλιόφιλοι σίγουρα τασσόμαστε με το μέρος της, καθώς αντιπροσωπεύει το μεράκι, τη γνώση και την αίσθηση οικειότητας που αποπνέουν τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς, τα οποία μετατρέπουν την αναζήτηση του επόμενου μας βιβλίου σε μία όμορφη περιπλάνηση!

Στους Αγίους Αναργύρους υπάρχει μία οικογένεια η οποία έχει αφιερωθεί με ζήλο για πάνω από 5 δεκαετίες στη λειτουργία ενός ιστορικού βιβλιοπωλείου, σημείου αναφοράς για τον τόπο, με σκοπό να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών, να δημιουργήσει και να αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους και να γίνει φορέας συνέχειας της παράδοσης του βιβλίου και της λογοτεχνίας.

Για όσους ψάχνουν το επόμενο βιβλίο που θα τους καθηλώσει, στο Βιβλιοπωλείο Στίγκα θα βρουν σίγουρα τον τίτλο που αναζητούν ανάμεσα και σε εκατοντάδες εξαντλημένα!

Παράλληλα θα γίνουν μέλος μιας ευρύτερης οικογένειας για να μοιραστούν μαζί την αγάπη για τη λογοτεχνία μέσα από εκδηλώσεις όπως συναντήσεις με γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς μέχρι και τη δημιουργία διαφημιστικού σποτ.

Η δεύτερη γενιά του βιβλιοπωλείου ανταποκρινόμενη στα σύγχρονα κελεύσματα των καιρών, έφερε μία αύρα ανανέωσης με επώνυμα είδη δώρων, gadgets, τσάντες και αξεσουάρ.

(Anekke, Camel Active, Gingko, Knirps, Legami, Santoro Gorjuss κ.α)

Για όσους προτιμούν να πραγματοποιούν τις αγορές του μέσω διαδικτύου μπορούν να επισκεφθούν την εξατομικευμένη και ιδιαίτερη ιστοσελίδα-ηλεκτρονικό κατάστημα του βιβλιοπωλείου.

Για όσους αγαπάνε τα βιβλία και όχι μόνο, αρκεί ένα κλικ ή να επισκεφθούν το φυσικό κατάστημα και να ζήσουν την επόμενη τους περιπέτεια.

 

Βιβλιοπωλείο Στίγκα

 

 

stigkabooks

 

Site: stigkabooks.gr

Τηλ: 2102613245

Φαξ: 2110122383

Διεύθυνση: Σοφοκλή Βενιζέλου 99, Άγιοι Ανάργυροι