Από 1η Νοεμβρίου 2010 ως την 30η Απριλίου 2011, θα ισχύσει φέτος, όπως κάθε χρόνο, η ρύθμιση για τους πελάτες, που κάνουν χρήση του μειωμένου (νυχτερινού) οικιακού τιμολογίου, με τμηματικό ωράριο (15:30-17:30 και 02:00-08:00).

Οι καταναλωτές, που επιθυμούν να έχουν περισσότερη ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τα αρμόδια γραφεία της ΔΕΗ στην περιοχή τους ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΗ.

Προϋποθέσεις χορήγησης & Δικαιολογητικά χορήγησης Νυχτερινού Τιμολογίου

Οι πελάτες της ΔΕΗ που επιθυμούν να ενταχθούν στο νυχτερινό τιμολόγιο πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις και να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

* Θα πρέπει να καλέσουν ηλεκτρολόγο τοποθετηθεί από ηλεκτρολόγο, εάν δεν υπάρχει ήδη, ο αγωγός πρόσθετης εξυπηρέτησης (χρώματος μπλέ, διατομής 1,5 τετρ. χιλ.) μεταξύ του μετρητή της ΔΕΗ και του γενικού πίνακα της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης. Μετά την εγκατάσταση ο ηλεκτρολόγος πρέπει να τους χορηγήσει μια Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου, στην οποία θα αναφέρεται και αυτός ο αγωγός πρόσθετης εξυπηρέτησης.

* Αφού ολοκληρωθούν οι σχετικές εργασίες από τον ηλεκτρολόγο χρειάζεται να υποβληθούν στη ΔΕΗ:

* 1. Αίτηση χορήγησης μειωμένου (νυχτερινού) τιμολογίου (έντυπο ΔΕΗ).
* 2. Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου, στην οποία εμφανίζεται ο αγωγός πρόσθετης εξυπηρέτησης
* 3. Αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζετε τα στοιχεία του ΑΦΜ σας.
* 4. Να καταβληθεί η σχετική συμμετοχή για τις δαπάνες στις οποίες υποβάλλεται η Επιχείρηση για τη χορήγηση του Μειωμένου (Νυκτερινού) Τιμολογίου.