Οφείλει το έξυπνο όνομά του στη συμβολή των οδών όπου και εντοπίζεται. Στο πολυσύχναστο Κολωνάκι, λοιπόν, στη γωνία των κεντρικών Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου συναντάται το Pa Plou (το Pa αναφέρεται στην Πατριάρχου Ιωακείμ και το Plou στην Πλουτάρχου), ένα στέκι που μας περιμένει όλες τις ώρες της ημέρας, στο ευχάριστο περιβάλλον του με την επιλεγμένη μουσική υπόκρουση σε funky jazz και funky soul.

Για πρωινό καφέ ή lunch break, για after office χαλαρό κρασί ή επαγγελματικές συναντήσεις, για βραδινό ποτό με την παρέα ή ένα cocktail με το άλλο μας μισό, το Pa Plou αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του αθηναϊκού κέντρου και των καθιερωμένων στεκιών του.

Η μέρα στο Pa Plou, λοιπόν, ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. ‘Έναν γλυκόπιοτο και αρωματικό κρεμώδη espresso, μια γλυκιά σοκολάτα πραλίνα φουντουκιού ή σοκολάτα bitter που συνοδεύονται ιδανικά από διάφορα snacks για ένα χορταστικό και γευστικό πρωινό.


Το lunch ή shopping break δεν θα μπορούσε παρά να απαρτίζεται από ένα ιδιαίτερο μενού με δημιουργίες και προτάσεις (διαθέτει σαλάτες, σάντουιτς, ζυμαρικά, burger) για απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Μόλις σουρουπώσει και θελήσουμε να χαλαρώσουμε από το στρες και την δύσκολη ημέρα του γραφείου, το Pa Plou βρίσκεται εκεί στη «γωνία» του για να μας χαλαρώσει με κάποια από τις εκλεκτές ετικέτες της wine list (διαθέτει περίπου 20 διαφορετικές και επιλεγμένες προτάσεις σε κρασί) ή τα ευκολόπιοτα cocktails του διακεκριμένου στο χώρο ιταλού (πιο συγκεκριμένα από τη Φλωρεντία) barista Mario που κάνει τα πάντα για να μας εντυπωσιάσει (και τα καταφέρνει) με τις εμπνευσμένες δημιουργίες του.

*Tip: Μην χάσετε κάθε Παρασκευή μετά τις 17.00 το aperitivo afternoon party, με τον barista Mario από τη Φλωρεντία να ετοιμάζει σούπερ cocktails.

Info

Πατριάρχου Ιωακείμ 45 & Πλουτάρχου, Κολωνάκι

Τηλ. +30 210 7241260

[email protected]

www.paplou.gr

Καθημερινά: 07.00-03.00

Τιμές: 3 ευρώ/ cappuccino, 7ευρώ/ ποτό, από 9 ευρώ/ cocktail


 Μάθε τα πάντα για την Αθήνα και τα καλύτερα στέκια της κατεβάζοντας δωρεάν το Athens by GreekGuide.com!