Οι περισσότεροι τον θυμάστε από τους Ζιγκ Ζαγκ. Ήταν ο συνθέτης και τραγουδιστής των μεγαλύτερων επιτυχιών του συγκροτήματος.

Όμως, ο τραγουδιστής έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από το συγκρότημα, χαράσσοντας τους δικούς του προσωπικούς δρόμους στην δισκογραφία. Στα περισσότερα τραγούδια του μάλιστα κυριαρχεί η κοινωνική και πολιτική ματιά του δημιουργού όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.

Ο Γιώργος Σαρρής μιλώντας στο newsbeast.gr επισημαίνει ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο στο Διπλόχορδο στο Γαλάτσι και ανεβάζουν το κέφι. «Ένα παλιό “παιδί από την Πάτρα” και ένας παλιός “Ζιγκ Ζαγκ” ενωθήκαμε για να διασκεδάσουμε τον κόσμο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς», λέει προσθέτοντας ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

«Έχουμε λίγο διάστημα που έχουμε ξεκινήσει. Η σκέψη μας είναι στο πρόγραμμα και στο πως θα διασκεδάζουμε τον κόσμο», αναφέρει ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζοντας ότι κατά τη διάρκεια του προγράμματος και οι δύο ερμηνευτές ξεσηκώνουν τον κόσμο με τραγούδια από τα συγκροτήματα που συμμετείχαν.
«Οι Ζιγκ Ζαγκ ήταν το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου», λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαρρής.

Ο τραγουδιστής στον ελεύθερό του χρόνο γράφει μουσική και παρακολουθεί τις εξελίξεις σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Στο προσωπικό του μπλογκ μάλιστα δημοσιεύει κείμενά του κριτικάροντας τα «κακώς κείμενα» της εποχής. «Από την πρώτη στιγμή κατέγραφα τις εξελίξεις που βιώνει η χώρα μας. Βλέπετε όσα γίνονται στον κόσμο, ξέρετε. Οπότε, πρέπει να αντιδράσουμε. Οι αλλαγές μας επηρεάζουν όλους», λέει.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρει ότι όσοι νέοι έχουν ταλέντο αξίζει να ασχοληθούν με τη μουσική όμως ξεκαθαρίζει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι η ειδικότητα που θα προσφέρει σε ένα νέο εύκολα μία θέση στην αγορά εργασίας. «Είναι η ειδικότητα που έχει τσακιστεί πάρα πολύ. Η δισκογραφία δεν υπάρχει. Ο κόσμος δεν αγοράζει δίσκους, δεν έχει χρήματα να βγει έξω και να διασκεδάζει όπως στο παρελθόν», επισημαίνει.

Όμως, το δίδυμο Παπαδόπουλος-Σαρρής προσπαθούν να τους διασκεδάσουν έστω και τη δεδομένη χρονική στιγμή έχοντας οικονομικές τιμές. Άλλωστε και οι δυο τους ξέρει τι σημαίνει κρίση. Γι’ αυτό και θα εμφανίζονται στο συγκεκριμένο μαγαζί μέχρι το τέλος του χειμώνα, όπως λέει ο Γιώργος Σαρρής.

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα της στήλης «Πού βρίσκεται σήμερα;».