Με το 1ο βραβείο στο μεγαλύτερο Συνέδριο Αερομεταφορών, τα «Routes Europe 2013» βραβεύτηκε η καμπάνια Masterpieces της Spot JWT για λογαριασμό του Αthens International Airport.

Εμπνευσμένη από διάσημους κλασικούς πίνακες η Spot JWT μεταμορφώνει τα στελέχη του μάρκετινγκ σε πρωταγωνιστές σε μια καμπάνια με τίτλο «When it comes to the art of Aviation Marketing we create masterpieces».

Η καμπάνια αυτή αποτέλεσε βασικό συστατικό στην τεράστια επιτυχία του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στα «Routes Europe 2013» που πήρε το 1ο βραβείο στην κατηγορία επιβατικής κίνησης 4-20 εκατομμύρια.

Η πρωτιά αυτή ιδιαίτερα σημαντική καθώς έρχεται μέσα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον και αποδεικνύει ότι η δημιουργικότητα της Spot JWT και η καινοτομία των δράσεων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ήταν ο συνδυασμός επιτυχίας για την πολύ μεγάλη αυτή διάκριση.

«Η συνεργασία με την Spot JWT για την καμπάνια «masterpieces» ήταν η ίδια ένα masterpiece: δημιουργική, εμπνευσμένη, απροσδόκητη και αισθητικά άρτια. Αυτά τα μοναδικά στοιχεία αναγνωρίστηκαν από τις αεροπορικές εταιρείες και οδήγησαν στη βράβευσή μας στα Routes Europe 2013» δήλωσε η κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, Director, Communications and Marketing, AIA.

«Η επιβράβευση της δουλειάς μας σε ένα τόσο σημαντικό συνέδριο, τόσο για το Αirline Business όσο και για την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, και κυρίως η αναγνώριση του πελάτη μας είναι για εμάς το μεγαλύτερο βραβείο. Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του ΑΙΑ και το Management για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία να δημιουργούμε δουλειές που μας κάνουν όλους περήφανους» δήλωσε από την πλευρά της η κα Ειρήνη Νικολοπούλου, joint Ceo της SPOT JWT.