Ένα κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, με το μικρό κοριτσάκι να έχει δαγκωματιές από σκύλο στο σώμα του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το βρέφος ήταν τριών μηνών και πως το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την 35χρονη μητέρα του, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, ο σκύλος της οικογένειας, ράτσας ροτβάιλερ, επιτέθηκε ξαφνικά στο κοριτσάκι και το δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός του με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Στο σπίτι της οικογένειας βρίσκονται αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ. Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα

Η μητέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsbeast.gr, η οποία μετέφερε το περίπου 3 μηνών βρέφος στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, είναι σε κατάσταση σοκ.

Η γυναίκα δεν έχει μιλήσει ακόμη στους αστυνομικούς, αλλά από όσα είπαν οι γιατροί στους αστυνομικούς, η επίθεση πρέπει να έγινε μέσα στο σπίτι από μεγαλόσωμο σκύλο (ροτβάιλερ), αλλά δεν μπορεί να περιγράψει πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό.