Ένα άγρυπνο «μάτι» παρακολουθούσε διαρκώς τις ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές των πελατών ενός ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης! Τα 45 δωμάτιά του ήταν παγιδευμένα με κάμερες που κατέγραφαν τις εικόνες και τις αποθήκευαν σε βίντεο που ήταν εγκατεστημένα στο γραφείο του διευθυντή και ιδιοκτήτη!

Η παρατηρητικότητα κάποιων αλλοδαπών πελατών του ξενοδοχείου, οδήγησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου τους άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου οι οποίοι δεν εντόπισαν κάμερες στους χώρους που τους είχαν υποδείξει, αλλά τις βρήκαν με τη βοήθεια κλειδαρά κλειδωμένες μέσα σε ερμάρια ασφαλείας όπου τις έκρυψε το προσωπικό του ξενοδοχείου όταν είδε ότι το κόλπο είχε γίνει αντιληπτό.

Εκείνο που δεν περίμεναν να βρουν οι αστυνομικοί, ήταν ένα ολόκληρο… οπλοστάσιο με 117 αβολίδωτα και 534 πλήρη φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 50 σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, 105 πυροκροτητές, δύο πολεμικά βλήματα, μια κάνη κυνηγετικού όπλου, δύο θήκες πυροβόλων όπλων, εννέα βολίδες και έξη κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων! Βρέθηκαν ακόμη ένα κουτί με τέσσερα φιαλίδια αγνώστων ουσιών και εξοπλισμό νάρκωσης από απόσταση, ένα κουτί εξοπλισμού γόμωσης φυσιγγίων πυροβόλων όπλων με εργαλεία χειρός, μια πρέσα, ποσότητες πυρίτιδας και καψύλλια. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του επιχειρηματία, όπου βρέθηκαν ακόμη ένα οπλοπολυβόλο BREN, ένα περίστροφο MAGNUM, δυναμίτες και 300 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων!

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβαν την 70χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη, έναν 37χρονο Κρητικό και έναν 28χρονο Αρμένιος που εργάζονταν στη ρεσεψιόν, ενώ αναζητούν τον επιχειρηματία ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν οι εικόνες με τα τρυφερά τετ-α-τετ των ζευγαριών που κατέγραφαν οι κρυφές κάμερες «ανέβαιναν» στο Ίντερνετ έναντι αμοιβής, αλλά και πώς βρέθηκε όλος αυτός ο οπλισμός στην κατοχή του ξενοδόχου.

Πηγή: protothema.gr