Μετά από μία έντονη βροχόπτωση, οι ταράτσες με ανεπαρκείς κλίσεις συγκεντρώνουν το νερό της βροχής σε διάφορα σημεία τους, δημιουργώντας έτσι λιμνάζοντα νερά που καταπονούν τη στεγάνωση στην επιφάνειά τους. Το αποτέλεσμα; Το ταβάνι σας στάζει και πάλι, ενώ εμφανίζονται ολοένα και περισσότερα σημάδια υγρασίας και μούχλας στους τοίχους, τα οποία επιβαρύνουν όχι μόνο τον χώρο αλλά και την υγεία σας! Εάν αναζητάτε μία αποτελεσματική και συνάμα φιλική για την τσέπη σας λύση στεγάνωσης, επιλέξτε το ISOFLEX HYBRID, τη νέα υβριδική λύση στεγάνωσης ταρατσών από την ISOMAT!

ISOFLEX HYBRID  για αντοχή στα λιμνάζοντα νερά

Το ISOFLEX HYBRID είναι ένα νέο, υβριδικό επαλειφόμενο, ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών με βάση ακρυλικές και πολυουρεθανικές ρητίνες. Χάρη στην αυξημένη ελαστικότητά του και την αντοχή του στις καιρικές συνθήκες και το χρόνο, αποτελεί την ιδανική λύση για ταράτσες με ανεπαρκείς κλίσεις, οι οποίες συγκεντρώνουν κατά τόπους λιμνάζοντα νερά, και οι οποίες συνιστούν ίσως τις πιο συχνές περιπτώσεις ταρατσών.Επιπλέον, είναι ιδανικό για περιοχές με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς διατηρεί την αντοχή του μέχρι και στους -25οC! Ταυτόχρονα, συμβάλλει και στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου σας, αφού η υψηλή ηλιακή ανακλαστικότητά του διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της ταράτσας σας.Έτσι, μειώνεται η ανάγκη για τη χρήση κλιματισμού στο χώρο σας κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες, και εσείς μειώνετε τα λειτουργικά σας έξοδα για την ψύξη του κτιρίου σας. Για το λόγο αυτό, το ISOFLEX HYBRID μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ψυχρή βαφή ταρατσών.

Απόλυτη στεγάνωση ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία

Το ISOFLEX HYBRID δημιουργεί μία ενιαία, ελαστική, στεγανή και υδατμοπερατή μεμβράνη, χωρίς αρμούς και ενώσεις. Εφαρμόζεται σε τουλάχιστον 2 στρώσεις, με τη δεύτερη να γίνεται σταυρωτά αφού στεγνώσει η πρώτη και γίνει βατή. Συνιστά μία άριστη επιλογή ακόμα και για τα πιο δύσκολα σημεία στεγανοποίησης, όπως οι γωνίες της ταράτσας σας, οι ακμές, αλλά και οι ενώσεις με ταρατσομόλυβα, ενώ, σε συνδυασμό με τη χρήση οπλισμού, εφαρμόζεται τέλεια και σε περιπτώσεις τοπικής στεγάνωσης ρωγμών. Προσφύεται άψογα επάνω σε κάθε είδους παλιά ή νέα επιφάνεια, όπως σκυρόδεμα, ξύλο, μέταλλο ή οποιαδήποτε στεγανωτική στρώση, ενώ εφαρμόζεται ακόμη και πάνω σε μη ομαλά υποστρώματα. Τέλος, είναι πιστοποιημένο με τη σήμανση CE ως προϊόν προστασίας επιφανειών σκυροδέματος. Δώστε λοιπόν μία οριστική λύση στη στεγάνωση της ταράτσας σας με μία ελαστική και στεγανή μεμβράνη που αντέχει στα λιμνάζοντα νερά και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Επιλέξτε τώρα το νέο υβριδικό επαλειφόμενο ελαστομερές στεγανωτικό ISOFLEX HYBRID από την ISOMAT!