Το δικό τους Γολγοθά βιώνουν μαθητές από το Βρεστό Ηλείας που αναγκάζονται να πηγαίνουν στο σχολείο τους με καρότσα αγροτικού ακόμα και όταν βρέχει, αφού ο δρόμος έχει υποστεί καθίζηση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει λεωφορείο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το patrisnews.gr, οι εξοργισμένοι μαθητές του Γυμνασίου Καλλιθέας,  έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρέστενας με την οποία ζητούν την άμεση παρέμβαση για επισκευή των ζημιών που έχει υποστεί ο δρόμος.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Γνωρίζετε ότι ο δρόμος από Βρεστό προς Μυρώνεια έχει υποστεί καθίζηση και το πούλμαν που μας μεταφέρει χωράει δια της βίας αλλά με κίνδυνο. Έτσι ο οδηγός μας βάζει στο αγροτικό του μαζί με τα παιδιά του δημοτικού σχολείου, όπου οι περισσότεροι καθόμαστε στην καρότσα μέσα στο κρύο, την βροχή και το χιόνι. Ήρθε επιτόπου ο αντιδήμαρχος και είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο αντιδήμαρχος είναι μηχανικός; Αν ήταν τα παιδιά του στην θέση μας θα τα εμπιστευόταν να περνούν από αυτό το δρόμο όπου ανά πάσα στιγμή μπορεί να μας σκοτώσει μία πιθανή καθίζηση»;.