Τα δικά του συλλυπητήρια εξέφρασε το υπουργείο Εξωτερικών για την απώλεια του Γιάννη Καψή, του οποίου η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Γιάννη Καψή, του ευπατρίδη πολιτικού, ο οποίος καθ’ όλο το δημόσιο βίο του υπηρέτησε την Ελλάδα με ήθος και υπευθυνότητα, θέτοντας το εθνικό συμφέρον και την αγάπη του για την Πατρίδα υπεράνω όλων.

Η πολιτική διαδρομή του έγκριτου δημοσιογράφου και πολυγραφότατου συγγραφέα, Γιάννη Καψή, χαρακτηρίστηκε από τους αγώνες του ενάντια στη δικτατορία των συνταγματαρχών και την ουσιαστική συμμετοχή του στα πολιτικά δρώμενα, η οποία θα μείνει στη μνήμη όλων και ιδιαίτερα αυτών που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά και να συνεργαστούν μαζί του.

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς και η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, στο οποίο διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός και Υφυπουργός ο Γιάννης Καψής, απευθύνουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του» αναφέρει συγκεκριμένα.

Να θυμίσουμε πως η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στο Α΄νεκροταφείο.