Για ναυάγιο της λογικής, της πολιτικής και της αξιοπρέπειας κάνει λόγο η Ρένα Δούρου τονίζοντας ότι ο «επικεφαλής του Ποταμιού δεν ενδιαφέρεται για τον Σαρωνικό αλλά για τις ψήφους».

«Ας ενημερώσει κάποιος τον επικεφαλής του Ποταμιού, ότι ουδείς από τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής ενδιαφέρεται για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Και αυτό γιατί χθες, σε μια προεκλογική ομιλία του από το βήμα της Βουλής για τη ρύπανση στον Σαρωνικό, επανέλαβε τα ψεύδη πρώην βουλευτή του σχετικά με το ΠΕΠ Αττικής, στρεφόμενος κατά της Περιφέρειας Αττικής.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δεν ενδιαφέρεται για τον Σαρωνικό αλλά για τις ψήφους.

Γι΄ αυτό και επέλεξε να βουλιάξει μέσα στη διαστρέβλωση και το ψέμα. Ναυάγιο της λογικής, της πολιτικής και της αξιοπρέπειας», αναφέρει η Ρένα Δούρου.

Την Παρασκευή στην ομιλία του κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε επαναλάβει δηλώσεις του πρώην βουλευτή του, κου Καρκατσούλη, ότι το ΠΕΠ Αττικής 2014 – 2020 “προβλέπει ένα ποσό, όχι μικρό, 155.000.000 ευρώ για την προστασία του περιβάλλοντος. Θα μπορούσε λοιπόν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα να ενταχθούν παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση περιστατικών θαλάσσιας ρύπανσης. Μοναδικός δικαιούχος του προγράμματος ήταν η Περιφέρεια Αττική”.

Με ανακοινώσεις τους, στις 16 και 19 Σεπτεμβρίου, η Περιφέρεια Αττικής και η Διαχειριστική Αρχή του ΠΕΠ Αττικής, έχουν διαψεύσει τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή.