Η Goody’s, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία σύγχρονων εστιατορίων, βραβεύτηκε στη 10η τελετή απονομής των Retail Business Awards, τον καθιερωμένο θεσμό του Εκδοτικού Οργανισμού Direction και του περιοδικού Retail Business, λαμβάνοντας το βραβείο «CSR Retail Strategy 2011» για το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki.

Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί άλλη μια επιβράβευση για τον πλέον αναγνωρισμένο κοινωνικό θεσμό που 10 χρόνια τώρα δίνει το παράδειγμα της ουσιαστικής, έμπρακτης προσφοράς για τα παιδιά σε ανάγκη, με εξαιρετική ανταπόκριση από τους καταναλωτές.

Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody’s ενώνει κάθε χρόνο χιλιάδες Έλληνες στη μεγαλύτερη εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά.

Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια και συνέχεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει 3.650.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 11 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα, μεταξύ των οποίων είναι η ανέγερση παιδικών σταθμών, ο εξοπλισμός ιατρικών χώρων, η κατασκευή χώρων απασχόλησης των παιδιών, η ανακαίνιση δημοτικών σχολείων και δεκάδες άλλα, ενώ έχει υποστηρίξει περισσότερα από 2200 παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.

Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Νίκη Σμυρνή, Διευθύντρια Marketing & Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Goody’s, η οποία δήλωσε σχετικά: «Όλοι στην Goody’s είμαστε περήφανοι για το έργο του ArGOODaki, που όλοι οι καταναλωτές ξεχωρίζουν για τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά του. Φέτος, που η ανάγκη για ουσιαστική βοήθεια είναι πιο επιτακτική από ποτέ, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τα αγαπημένα ελληνικά brands της VIVARTIA και με την αγορά τροφίμων από τη Δέλτα, το Μπάρμπα Στάθη και τη Χρυσή Ζύμη βοηθάμε στην κάλυψη αναγκών σίτισης 1.000 άπορων παιδιών για έναν ολόκληρο χρόνο».

Για το αξιοσημείωτο έργο της, η Goody’s κατέχει την 1η θέση σε όλους τους δείκτες αναγνωρισιμότητας στο βαρόμετρο αναγνωρισιμότητας & Συμπεριφοράς ASBI από το 2006 μέχρι και το 2011. H νέα αυτή διάκριση αποδεικνύει στην πράξη την αφοσίωση της εταιρείας στο όραμά της να προσφέρει αποτελεσματική υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά, εξελίσσοντας δυναμικά το έργο που προσφέρει κάθε χρόνο με το κοινωνικού προγράμματος ArGOODaki.