Στη γειτονική Βουλγαρία παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος της οικογένειας του άτυχου νεαρού οδηγού της μοιραίας Porsche, Γιώργου Βακάκη, από το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, στις αρχές της εβδομάδας, στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, οι γονείς και οι αδελφές του νεαρού συνόδευσαν τη σορό του στη Σόφια όπου και ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αποτέφρωσης του σώματός του.

Ο πατέρας που έχασε τη γυναίκα και το παιδί του στο συγκλονιστικό περιστατικό, Υπάτιος Πατμάνογλου, μίλησε επίσης στον Alpha και εξέφρασε την επιθυμία του να φτιάξει ένα μνημείο για την οικογένεια του στην εθνική οδό στο σημείο όπου σκοτώθηκε. «Οικονομικά θα καλύψω όλο το κόστος αλλά θέλω τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να φτιάξω έναν αδριάντα με την γυναίκα και το μωράκι μου, στο σημείο του τροχαίου», τόνισε ο κ Πατμάνογλου. «Να τους βλέπει ο κόσμος όταν περνάει από εκεί. Δεν ξέρω τι να πω, και να κόβει λίγο ταχύτητα», συνέχισε.

Τέλος, η μαρτυρία του ενός από τους δύο ιατροδικαστές, Γιώργου Ντιλέρνια, που διενήργησαν την νεκροψία των θυμάτων, συγκλονίζει. «Οι τρεις σοροί που ήταν απανθρακωμένοι δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν. Υπήρχε πλήρης αδυναμία να αναγνωρίσουμε τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Ακαριαίοι οι θάνατοι στη μητέρα και το παιδί», τόνισε ο κ. Ντιλέρνια.