Η ISOMAT, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, διακρίθηκε με το βραβείο TRUE LEADERS, επιβεβαιώνοντας την θέση της ανάμεσα στους αληθινούς ηγέτες της ελληνικής οικονομίας. Από ένα σύνολο 14.000 επιχειρήσεων, μόνο 58 εταιρείες και 13 όμιλοι πληρούν τα κριτήρια για το οικονομικό έτος 2015, που μπορούν να λάβουν τον χαρακτηρισμό του «True Leader» της αγοράς, επειδή κατάφεραν να αντεπεξέλθουν και να διακριθούν ταυτόχρονα στα εξής:

  1. Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή στους 200 ομίλους για το 2015, με κριτήριο κατάταξης το EBITDA.
  2. Συγκαταλέγονται στις 500 εταιρείες ή 200 ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2014 στο 2015.
  3. Έχουν υψηλό ICAP Score (Διαβάθμιση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνεται από Α1 έως Β2).
  4. Βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους, με βάση τον τζίρο τους.

Η λαμπρή τελετή έλαβε χώρα στις 16 Νοεμβρίου 2016, υπό την αιγίδα των υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουρισμού καθώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου, ενώ το βραβείο για την ISOMAT παρέλαβε ο διευθυντής του υποκαταστήματος Αθηνών. Τα βραβεία TRUE LEADERS διοργανώθηκαν από την ICAP Group, τη μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA).

Η εταιρεία ISOMAT

Η ISOMAT είναι μία ελληνική παραγωγική εταιρία με πολυεθνικό χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εταιρία παράγει και διαθέτει πάνω από 350 προϊόντα προηγμένης γερμανικής τεχνολογίας σε προσιτές όμως τιμές για τον Έλληνα καταναλωτή. Συγκεκριμένα παράγει και διαθέτει Στεγανωτικά Υλικά, Χρώματα και Σοβάδες, Κόλλες και Αρμόστοκους, Επισκευαστικά Υλικά, Βελτιωτικά Πρόσμικτα και Επιστρώσεις Δαπέδων. Η ISOMAT εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 45 χώρες, ενώ έχει 6 θυγατρικές εταιρίες, 2 εκ των οποίων διαθέτουν τις δικές τους παραγωγικές μονάδες.