Από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 19 Αυγούστου θα διαρκέσουν οι εργασίες σε δύο τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες συντήρησης θα γίνουν από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου και από την Τρίτη 16 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 19 Αυγούστου (οι εργασίες θα ολοκληρωθούν έως τις 12:00 το μεσημέρι).

Πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα των εργασιών

1. Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στο οδικό τμήμα της περιοχής μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Τριανδρίας (Κ8) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Νέων Μουδανιών (Κ12) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 6:00 το πρωί.

2.Επίσης, αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Νοσοκομείου Παπαγεωργίου (Κ5) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 9:00 το πρωί.