Το εμπορικό κέντρο Αthensheart υποδέχεται δυναμικά τη νέα σχολική χρονιά και ανανεώνει το καθιερωμένο ραντεβού του με τους μικρούς του φίλους με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, 12:00-16:00, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο, με ένα φθινοπωρινό bazaar σχολικών ειδών, σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε τα απαραίτητα είδη για τους μικρούς συνοδούς σας και παράλληλα, να ενισχύσετε τη δράση του Οργανισμού.

Επιπλέον, η παιδική γωνιά του Αthensheart φιλοξενεί, εντελώς δωρεάν, ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για διασκέδαση και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως. Οι μικροί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το πιο απίθανο πάρτι επιστροφής στην πόλη και στα θρανία, που επιφυλάσσει δώρα και εκπλήξεις για όλους.

Οι κεφάτες μουσικές επιλογές του DJ, το αγαπημένο face painting, ξεχωριστές κομμώσεις, ομαδικά κινητικά παιχνίδια, καθώς και μαθήματα χορού, υπόσχονται ένα ξεχωριστό απόγευμα.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, 12:00-16:00, η παιδική γωνιά «ξαναζωντανεύει» και περιμένει τους λιλιπούτειους «Αϊνστάιν» να δημιουργήσουν, συμμετέχοντας σε θεατρικό διαδραστικό επιστημονικό δρώμενο, αλλά και σε μοναδικά εργαστήρια κατασκευής σελιδοδείκτη και ζωγραφικής.

Τώρα ζήστε κι εσείς ξεχωριστά απογεύματα με τους μικρούς σας συνοδούς, συμβάλλοντας στη δράση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και διασκεδάζοντας με τις πιο ξεχωριστές δραστηριότητες στην παιδική γωνιά του Αthensheart!

Εμπορικό Κέντρο Αthensheart, Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας
Ώρες λειτουργίας καταστημάτων
Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-21:00, Σάββατο: 10:00-20:00
Cafe – Εστιατόρια: Δευτέρα – Κυριακή, 10:00-02:00 π.μ.