Ραντεβού στο Αθλητικό Κέντρο «Δημήτριος Τόφαλος» δίνουν ραντεβού αυτή την ώρα οι ιδιοκτήτες ταξί της Πάτρας, προκειμένου να προχωρήσουν σε γενική συνέλευση για να καθορίσουν το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους. Χθες άνοιξαν τα διόδια του Ρίου, επιτρέποντας την ελέυθερη διέλευση των οδηγών.

Την ίδια ώρα, σε κάποια μέρη και κυρίως στα τουριστικά, η απεργία έχει «σπάσει» και ιδιοκτήτες ταξί της περιφέρειας εμφανίζονται διχασμένοι.Ο Παναγιώτης Σκέντζος, πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ταξί της Πάτρας και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του κλάδου, δηλώνει στο thebest.gr για την επιστροφή συναδέλφων του στη δουλειά, ότι πρόκειται «είτε για απειρία είτε για καιροσκοπισμό».

«Χρειάζεται να γίνει κατανοητό ότι αν χάσουμε το παιχνίδι, αυτοί που θα πληγούν πρώτοι θα είναι οι ιδιοκτήτες ταξί που δραστηριοποιούνται στις τουριστικές περιοχές, γιατί οι τουριστικές επιχειρήσεις θα μπορούν να αναλάβουν το έργο της μεταφοράς και οι ταξιτζήδες το επόμενο καλοκαίρι θα κάθονται και θα τις κοιτάνε. Ο τουρισμός είναι δικαιολογία προκειμένου κάποιοι να μην συνεχίσουν την απεργία», λέει χαρακτηριστικά.