Με τη φράση «η απεργία συνεχίζεται», ξεκίνησε την ομιλία του ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, στην οδό Μάρνη, απευθυνόμενος στο ΣΑΤΑ, ενώ έδωσε οδηγίες στους οδηγούς ταξί πώς να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που επικρατεί με τους πολίτες.

«Ο νόμος δε θα περάσει», είπε και θεωρεί νίκη το ότι όλοι οι βουλευτές, ακόμα και του ΠΑΣΟΚ είναι εναντίον του Ραγκούση.

Θεωρεί πως ο κ. Ραγκούσης δεν θα είναι υπουργός, μέχρι τον Οκτώβρη και πως αν το ΠΑΣΟΚ αποφασίσει να τον «κρατήσει», θα πέσει από την κυβέρνηση.

Αυτήν την ώρα κατευθύνονται οι συνομοσπονδίες στην οδό Πειραιώς 4, για την προγραμματισμένη συνεδρίαση τους, ενώ ο ΣΑΤΑ θα προτείνει να συνεχιστεί η απεργία.

Ο Θ. Λυμπερόπουλος θα προτείνει στους οδηγούς ταξί, να απευθυνθούν σε όλα τα κόμματα για να τους στηρίξουν.

Τέλος θα ζητήσουν από τους περιφερειάρχες να μην προχωρήσουν στην πραγματοποίηση της εντολής του Ραγκούση, για αφαίρεση των πινακίδων και να μην εκδώσουν νέες άδειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία του Συνδικάτου αναμένεται να μεταβεί ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός προκειμένου να παρέμβει στη συνεδρίαση και να μεταπείσει τους αυτοκινητιστές να σταματήσουν την απεργία.