Οι γεννημένοι στις 19 Ιουνίου έχουν την ικανότητα να βγάζουν είτε τον καλύτερο είτε τον χειρότερο εαυτό των άλλων. Σπάνια αντιμετωπίζονται με απάθεια αλλά αποσπούν δυνατές ανταποκρίσεις, ακόμα και όταν δεν φαίνεται να λειτουργούν προκλητικά.

Η παρουσία τους και μόνο μπορεί να προκαλεί τρόμο και συνεπώς ξυπνάει ανταγωνισμό, αλλά το έντονο κίνητρο τους και το σθένος τους ξυπνάνε επίσης την εκτίμηση. Οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα, είναι πολύ πειστικές, συνήθως ξέρουν τι θέλουν είτε αυτό αφορά την εργασιακή ή εκπαιδευτική τους πρόοδο, μια συναισθηματική ανταμοιβή μέσα απο μια σχέση ή οικονομική σταθερότητα.

Οι άντρες αυτής της ημέρας απο την άλλη, είναι γενικά σταθεροί τύποι που αντέχουν ανεξάρτητα απο τι τους επιφυλάσσει η τύχη τους. Παρότι είναι αξιοθαύμαστοι στο ότι σπάνια αν ποτέ, υποκύπτουν σε εξωτερικές πιέσεις, μπορεί να είναι άκαμπτοι περιστασιακά. Είτε η αντίληψη τους είναι σωστή είτε όχι μπορεί να δούνε τον συμβιβασμό σαν να πουλάνε τις επιθυμίες, τα πιστεύω και τις φιλοδοξίες τους.

Οι ισχυρές πεποιθήσεις τους και το κουράγιο τους να να δρούνε απόλυτα εξυπηρετούν σαν ένα θετικό παράδειγμα όμως οι μέθοδοι για να κινητοποιούν τους άλλους φαίνεται να είναι σαν ένα δυνατό φάρμακο. Ένα πραγματικό πρόβλημα για τους ανθρώπους αυτούς, είναι η ανικανότητα ή η άρνηση να αναγνωρίσουν τα όρια στον κοινωνικό ρόλο και στον εαυτό τους. Να οδηγούν τον εαυτό τους πολύ γρήγορα ή δύσκολα μπορεί όχι μόνο να τους θέσει σε κίνδυνο κατάρρευσης αλλά να τους βάλει και σε δύσκολες καταστάσεις.

Το καλό όμως είναι, ότι σκέφτονται τα αποτελέσματα αυτού του τρόπου λειτουργίας τους, πάνω στα αγαπημένα τους πρόσωπα τα οποία πιθανόν να μην έχουν έχουν διαπραγματευτεί για τόσο μεγάλο κόπο. Αν αυξήσουν τη γνώση του τι γίνεται μέσα τους και στο κόσμο γύρω τους, θα αποφύγουν την εξασθένιση, βελτιώνοντας έτσι τις πιθανότητες τους για επιτυχία.

Επιτρέποντας απλώς στον εαυτό τους την πολυτέλεια τις επιλογής και την ελευθερία να πηγαίνουν γύρω από τα εμπόδια καμιά φορά, είναι ένα μεγάλο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.