Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και είναι πλέον ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι.

Ο 21χρονος γκολκίπερ είχε πάρει θέση βασικού στο 3-0 επί του Βόλου στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League, ήταν κάτω από τα δοκάρια και στο 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ εκτός έδρας και από εκεί και πέρα μονιμοποιήθηκε στην 11άδα από τον Μεντιλίμπαρ και τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι.

Ο Τζολάκης ήταν ο… ήρωας του Ολυμπιακού στην ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Europ Conference League με τις τρεις αποκρούσεις του στη διαδικασία των πέναλτι στη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και τώρα, αφού οι εμφανίσεις του είναι σταθερά καλές, έρχεται η ώρα της επιβράβευσης.

Την ώρα που στην Πορτογαλία γράφουν για ενδιαφέρον της Μπράγκα και ενώ έχει γίνει γνωστό ότι τον παρακολουθούν κι άλλες ομάδες της Ευρώπης, οι Ερυθρόλευκοι είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει στο τέλος της σεζόν.

Όλα δείχνουν, επομένως, ότι σύντομα θα έρθει και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, με τον Τζολάκη να… βγαίνει μπροστά πλέον ως ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού από εδώ και πέρα.