Τα έκτα του γενέθλια γιόρτασε ο Παναγιώτης – Ραφαήλ ο οποίος πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ταξίδεψε μέχρι τη Βοστώνη όπου υποβλήθηκε σε πρωτοποριακή θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Η χαρά για τα γενέθλια του μικρού μαχητή ήταν τεράστια, με τους δικούς του ανθρώπους να αναρτούν στη σελίδα του «Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ» στο Facebook ένα σχετικό βίντεο με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Σήμερα το αγοράκι μας έγινε 6 ετών! Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει και ευγνώμονες για την αγάπη που του δείχνετε!!! Λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί γιορτάσαμε τα γενέθλιά του μεταξύ μας, δέχτηκαμε όμως πολλές ευχές που έκαναν τη μέρα αυτή ξεχωριστή! Σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε υγεία σε όλους!», αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο.

Σήμερα το αγοράκι μας έγινε 6 ετών! Είμαστε περήφανοι για όσα έχει καταφέρει και ευγνώμονες για την αγάπη που του δείχνετε!!! Λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί γιορτάσαμε τα γενέθλια του μεταξύ μας, δέχτηκαμε όμως πολλές ευχές που έκαναν τη μέρα αυτη ξεχωριστή! Σας ευχαριστούμε πολύ, ευχόμαστε υγεία σε όλους!

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Thursday, April 11, 2024