Έχεις βαρεθεί να καθαρίζεις ξανά και ξανά το χώρο σου, επειδή η ηλεκτρική σου σκούπα δεν τα “παίρνει” όλα με την πρώτη φορά; Σε νιώθουμε! Δεν υπάρχει τίποτε πιο σπαστικό από το να έχεις ξοδέψει όλο σου το απόγευμα καθαρίζοντάς το σπίτι σου και ενώ έχεις μαζέψει την ηλεκτρική σου σκούπα, στη συνέχεια να πατάς κάτι που της ξέφυγε.

Όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση, διότι οι απλές ηλεκτρικές σκούπες δεν είναι και οι πιο αποτελεσματικές. Όσο και να προσπαθήσεις μία συμβατική σκούπα του εμπορίου δε θα κάνει ποτέ την ίδια δουλειά με έναν επαγγελματία.

Ειδικά τώρα που ήρθε η άνοιξη και έχουμε συχνά ανοιχτά τα μπαλκόνια και τα παράθυρα η ανάγκη για αποτελεσματικό καθαρισμό είναι στα ύψη. Αχ και να μπορούσες κάθε φορά να πραγματοποιείς έναν επαγγελματικό καθαρισμό, που όχι μόνο να καθαρίζει αλλά και να απολυμαίνει.

Και όμως, μπορείς!

Διότι με τη σκούπα ξηρής αναρρόφησης T11/1 Hepa 14 Re!plast από την Kärcher θα έχεις για πρώτη φορά μία επαγγελματική σκούπα στο σπίτι σου! Η T11/1 Hepa 14 Re!plast είναι η μοναδική σκούπα στον κόσμο με ΗΕΡΑ 14, το πιο εξελιγμένο φίλτρο αέρα που ρουφάει τα πάντα ακόμα και τα βακτήρια και τους ιούς! Έτσι είσαι σίγουρος ότι το σπίτι σου είναι πραγματικά καθαρό και ασφαλές. Το συγκεκριμένο φίλτρο είναι τόσο αποτελεσματικό με αποτέλεσμα η T11/1 Hepa 14 Re!plast να ικανοποιεί και τα πρότυπα ασφαλείας σε χώρους με αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής, όπως τα ιατρεία ή τα νοσοκομεία.

Στιβαρή, ανθεκτική και με χαμηλό θόρυβο λειτουργίας, η T11/1 Hepa 14 Re!plast είναι ιδιαίτερα πρακτική στη διαχείριση της, αφού είναι εξαιρετικά ελαφριά, μόλις 4,3kg! Έτσι, θα καταφέρετε να καθαρίστε κάθε σπιθαμή του σπιτιού σας, ακόμη και τον αέρα, αφού η μοναδική σκούπα με φίλτρο HEPA 14 απομακρύνει σκόνη, μικρόβια και ιούς.

Με κάδο χωρητικότητας 11 L, βάρος μόνο 4,3 kg, πρακτική και εργονομική λαβή μεταφοράς, η T11/1 Hepa 14 Re!plast δεν ανατρέπεται, είναι πολύ μικρή, μεταφέρεται εύκολα και καθιστά δυνατή τη συνεχή εργασία χωρίς κόπωση. Τα εξαρτήματα, όπως ο σωλήνας αναρρόφησης και το ακροφύσιο δαπέδου, μπορούν να αποθηκεύονται εύκολα πάνω στην ηλεκτρική σκούπα.

Κάτι παραπάνω από ένα απλό όνομα

Εκτός από τις επιδόσεις της, τις εντυπώσεις κερδίζει και το όνομα της. Γιατί ονομάζεται Re!Plast; Το όνομα αντικατοπτρίζει τέλεια την ιδιαιτερότητα της συσκευής: το “Re” σημαίνει Recycled και το “Plast” για το Plastic. Το “!” είναι ήδη γνωστό από τη λειτουργία eco!efficiency και δίνει στο όνομα μια συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα.

Η T11/1 Hepa 14 Re!plast είναι κατασκευασμένη από 60% ανακυκλωμένο πλαστικό και επομένως αποτελεί σημείο αναφοράς όσον αφορά τη βιωσιμότητα.

Εάν ψάχνεις μία σκούπα με υψηλά πρότυπα ασφάλειας, φανταστική αντοχή και εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης, τότε η T11/1 Hepa 14 Re!plast είναι η απάντηση σου. Ιδανική για το σπίτι, αλλά και για επαγγελματικούς χώρους αποτελεί την ιδανική επιλογή.