Μάχη για τη ζωή της δίνει η 22χρονη Φανή που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά τον τραυματισμό της στο τραγικό τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη, όπου σκοτώθηκε ακαριαία ο 27χρονος φίλος της.

H μητέρα της δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της και παραμένει αισιόδοξη για χάρη του παιδιού της,

«Όλα θα πάνε καλά, είναι το δικό μου πιστεύω. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, έχει πείσμα, έχει δυνατό οργανισμό. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει καλά» λέει στο MEGA.

H 22χρονη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας ήδη υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο στο κεφάλι.

Χθες, έκαναν έκκληση να βρεθεί αίμα για το κορίτσι τους. H ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και πλέον έχει συγκεντρωθεί η ποσότητα αίματος που χρειαζόταν.

«Τους ευχαριστώ όλους. Μην τρέχετε σκεφτείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Πονάει πάρα πολύ, αλήθεια σας λέω», δηλώνει συγκινημένη η μητέρα της Φανής.

«Είναι αγωνίστρια, δε θα με προδώσει τώρα. Με έχει κάνει περήφανη πάρα πολλές φορές. Έχει δώσει παραστάσεις χορευτικές. Είμαι σίγουρη ότι προετοιμάζεται για αυτό…να κλέψει μία παράσταση ακόμα», λέει η μητέρα της 22χρονης με δάκρυα στα μάτια.

Δρόμος… καρμανιόλα

Κατά μήκος της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη υπάρχουν δεκάδες εικονοστάσια, τα οποία μαρτυρούν τα θανατηφόρα τροχαία που έχουν γίνει σε αυτό το δρόμο.

Μεγάλες ταχύτητες και ένας δρόμος με απότομες στροφές χωρίς φανάρια. Νέα παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους στον ίδιο δρόμο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή και ο 27χρονος.

«Πρέπει να φτιάξουν τρεις κόμβους, σκοτώνεται κόσμος» λένε οι κάτοικοι.

Όπως αναφέρουν, ενώ υπάρχει διάβαση μπροστά από το Λύκειο κανείς οδηγός δε σταματά όταν βγαίνουν έξω οι μαθητές. «Βγαίνουν μπουλούκι τα παιδιά για να αναγκαστούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα, αλλιώς δε σταματά κανείς. Χρειάζεται οπωσδήποτε ένα φανάρι».