Διευκρινίσεις αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα τεθούν σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας λόγω των κινητοποιήσεων των οδηγών ταξί, έδωσε το πρωί της Τρίτης (27/2) η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

Όπως τόνισε, «θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών».

«Σας υπενθυμίζουμε ότι σήμερα, 27 Φεβρουαρίου και περί ώρα 10:00, οδηγοί ΤΑΞΙ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση και στη συνέχεια αυτοκινητοπομπή με κατεύθυνση το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών» επεσήμανε και τόνισε «στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας προσωρινές εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου είναι απαραίτητες, κατά το μήκος της διαδρομής».

«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση της κινητοποίησης.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση» συμπλήρωσε η Κωνσταντία Δημογλίδου.