Χαμό στα social media έχει φέρει μία πρόταση γάμου που έγινε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Πάνος Βλάχος. Στα πλάνα τα οποία έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο τραγουδιστής και ηθοποιός να βρίσκεται πάνω στην σκηνή μαζί με μία νεαρή κοπέλα, η οποία κάθεται σε μία καρέκλα.

«Είναι σοβαρό;» ρωτά ο Πάνος Βλάχος την κοπέλα, αναφερόμενος στη σχέση της και εκείνη του απαντά δείχνοντας τον σύντροφό της «ρώτα τον!».

Στη συνέχεια ο Πάνος Βλάχος της προτείνει να κάνουν ένα… τεστ για να διαπιστωθεί πόσο σοβαρή είναι η σχέση τους και ο ίδιος τραγουδά επί σκηνής το «Gucci Φόρεμα» του Γιώργου Μαζωνάκη, χορεύοντας πάνω της προκλητικά.

Λίγο πριν το τραγούδι φτάσει στο τέλος του, ο Πάνος Βλάχος ζητά να ανάψουν περισσότερα φώτα και έδειξε την άκρη της σκηνής. Εκεί, όπως φαίνεται στο βίντεο που πρόβαλε τη Δευτέρα 12/2 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» βρίσκεται ο αγαπημένος της νεαρής γυναίκας, ο οποίος είχε γονατίσει στο ένα του πόδι και της ζήτησε να παντρευτούν, με το πλήθος από κάτω να ζητοκραυγάζει.