Μαζί με την σύζυγο του, Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε ο Αντώνης Ξένος στο πλατό της εκπομπής «Δύο στις 10» το Σάββατο στην ΕΡΤ. Με αφορμή τα θεατρικά τους νέα, το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιός παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη όπου και μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχει ο καθένας τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ξένος παραδέχθηκε πως «στην Ελένη αγαπώ το ότι μου δίνει την δυνατότητα να την φροντίζω και να την προσέχω. Πραγματικά θέλω να ακουμπήσω κάπου την αγάπη μου και προσφέρεται η Ελένη με όλα αυτά που έχει δηλαδή. Εννοείται πως με κάνει καλύτερο άνθρωπο, όπως συμβαίνει σε μια σχέση. Δεν ξέρω τι θα ήμουν αν δεν είχα την Ελένη στη ζωή μου».

«Μπορεί να ήμουν κάπως παραβατικός, έγκλειστος σε μια φυλακή ενδεχομένως. Γιατί όχι;» πρόσθεσε ο ηθοποιός με την σύζυγο του να σχολιάζει με χιούμορ πως «πω πω Παναγία μου! Κοίταξε, αν ήσουν ο Ρωχάμης, θα μου άρεσε γιατί ήταν και πολύ ωραίος άντρας αυτός».

«Θα ήμουνα! Θα μπορούσε να ήμουν και Ρωχάμης, ξέρω εγώ» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Αντώνης Ξένος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Παρακάτω δείτε όλη την συνέντευξη