Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Ραφαέλας Πιτσικάλη, που άφησε χθες την τελευταία της πνοή, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

«Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας» γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Ανδρέας Πιτσικάλης, μιλώντας για τον αγώνα που έδινε η Ραφαέλα. Ο πατέρας της ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που «από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας».

Η ανάρτηση του πατέρα της Ραφαέλας

«Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε κάθε μέρα με το τέρας. Έγινε ένας άγγελος. Ένας πραγματικός άγγελος έφυγε από την οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε το έργο σου Ραφαελίτσα μου και ότι είχες ονειρευτεί για να είσαι ευτυχισμένη. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τον καθένα σας ξεχωριστά που από το υστέρημά του δώσατε παράταση ζωής στη Ραφαέλα μας. Να είστε όλοι πάντα καλά και να έχετε την υγεία σας. Σ’ αγαπάμε παιδί μου και μας λείπεις πολύ. Μπόρα ήταν και πέρασε. Θα έρθουμε να σε βρούμε εκεί που είσαι. 24.01.2024».

Η Ραφαέλα μας ήταν τόσο νέα και τόσο σπουδαία μέχρι και την τελευταία στιγμή. Πίστευε και ήθελε να γίνει καλά. Πάλευε…

Posted by Andreas Pitsikalis on Thursday, January 25, 2024

Ο Γολγοθάς για τη Ραφαέλα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, όταν η τότε 17χρονη είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους.

Από εκείνη την ημέρα η Ραφαέλα έδινε το δικό της αγώνα, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία, αποδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής.

Μπορεί ο νέος χρόνος να μας βρήκε στο νοσοκομείο αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι μας βρήκε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ που…

Posted by Rafaella Pitsikali on Tuesday, January 2, 2024