Μια τρομαχτική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τρίτης (02/01), όταν μια οικογένεια από το Μενίδι κατήγγειλε πως παραλίγο μέλη της να τραυματιστούν από «αδέσποτες» σφαίρες που έπεφταν στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ρεπόρτερ Βαγγέλης Γκούμας στο μεσημβρινό δελτίο του Star, το βράδυ της παραμόνης της Πρωτοχρονιάς, κατά την αλλαγή του χρόνου, όλη η οικογένεια βγήκε από το σπίτι για να απολαύσουν τα πυροτεχνήματα. Ο πατέρας, η μητέρα, το 5χρονο παιδί τους και η γιαγιά του ήταν εκτός σπιτιού, όταν σε κάποια στιγμή ακούσανε πυροβολισμούς από πιστόλια και καραμπίνες.

Στη συνέχεια, όντας τρομοκρατημένη, η οικογένεια έσπευσε να μπει στο σπίτι της, προκειμένου να μην τραυματιστεί κανένας τους. Στα πλάνα από το ρεπορτάζ, φαίνεται το αυτοκίνητο της οικογένειας να έχει σημάδια από βολίδα που έπεσε στο σημείο, ενώ η οικογένεια ανέφερε πως βρήκε 2 σφαίρες στην αυλή του σπιτιού της.

«Ακούγαμε όπλα, ο γιος μου μάζεψε το παιδί και μπήκαν μέσα. Αν έβγαινα λίγο νωρίτερα, γιατί έψαχνα τον σκύλο μου, μπορεί να είχε χτυπήσει εμένα, αντί για το αυτοκίνητο», ανέφερε η γιαγιά της οικογένειας. «Χαμός γινόταν, μου θύμισε πόλεμο», κατέληξε η ίδια. Μάλιστα, οι γείτονες ανέφεραν πως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται πυροβολισμοί στην γειτονιά.