Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία με τη γυναίκα που βρέθηκε απαγχονισμένη το πρωί της Παρασκευής (29/12) στη Ραφήνα πίσω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. Η 35χρονη ήταν μητέρα ενός παιδιού και επιπλέον νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από το irafina.gr, η γυναίκα το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με εντολή εισαγγελέα, από όπου και έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή από το νοσηλευτικό προσωπικό. Δικοί της άνθρωποι, μιλώντας στο μέσο, ανέφεραν πως θα έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη επιτήρηση και επίβλεψη στο νοσοκομείο, ώστε να γινόταν αντιληπτή η απουσία της.

Όταν τα κοντινά της πρόσωπα κατάλαβαν πως είχε φύγει από το νοσοκομείο, ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας, καθώς ήταν μόνιμος κάτοικος της περιοχής. Μάλιστα, είχε δοθεί σήμα και στα περιπολικά, που έκαναν περιπολίες το βράδυ της Πέμπτης, ότι η γυναίκα αγνοείται.

Το πρωί της Παρασκευής (29/12) η γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη σε δέντρο πίσω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. Χωρίς να γνωρίζει κανείς πώς βρέθηκε εκεί, ενώ στην περιοχή η οικογένεια της έχει εξοχική κατοικία, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- κατοικεί ο αδελφός της. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο, η 35χρονη είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Στο σημείωμα έγραψε πως «δεν αντέχει άλλο», ενώ έκανε λόγο και για το ανήλικο παιδί της. Το σημείο είχε αποκλειστεί από την Αστυνομία, ενώ εκεί βρέθηκε περιπολικό της Αστυνομίας όπως και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας αλλά και ο σύντροφος της 35χρονης γυναίκας.

Επίσης, βρέθηκε κλιμάκιο της σήμανσης, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας.