Για την νέα του ταινία «Καποδίστριας» μίλησε ο Γιάννης Σμαραγδής ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης (27/12). Τα γυρίσματα για την νέα ταινία – υπερπαραγωγή ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα.

«Ξεκίνησαν τα γυρίσματα εδώ και μία εβδομάδα. Περιμένουμε τα χιόνια τώρα να έρθουν γιατί έχουμε κάποιες σκηνές που αφορούν την εποχή που ο Καποδίστριας ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας. Στη συνέχεια, Θεού θέλοντος και χρημάτων επιτρεπόντων θα ολοκληρώσουμε την ταινία και του χρόνου τέτοια εποχή θα παίζεται η ταινία. Κάνουμε τμηματικά τα γυρίσματα γιατί θέλω να τα κάνω ανά εποχές. Η πρεμιέρα θα γίνει στη Νέα Υόρκη, στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Σμαραγδής.

«Μία δυσκολία έχει, τα χρήματα. Καμία άλλη», είπε ο Γιάννης Σμαραγδής για την ταινία «Καποδίστριας» και στη συνέχεια αναφερόμενος στην σύζυγό του η οποία έχει φύγει από τη ζωή είπε: «52 φορές έχει γραφτεί το σενάριο. Την τελευταία γραφή την διόρθωσε η γυναίκα μου η Ελένη πριν φύγει. Όταν τελείωσε τις διορθώσεις της είπε ότι αυτή θα είναι η καλύτερή μας ταινία. Εγώ έγινα άνθρωπος εξαιτίας της. Δύο άνθρωποι με καθόρισαν στη ζωή μου, η γυναίκα μου και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου».