Εκατοντάδες αυτοκινητιστές ταξί πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία από τη λεωφόρο Αθηνών προς το κέντρο της Αθήνας. Πριν από λίγη ώρα έφτασαν έξω από τη Βουλή, όπου συζητείται σήμερα το νέο φορολογικό νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Στη συνέχεια επιδιώκουν να φτάσουν στο υπουργείο Μεταφορών, για να συνεχίσουν την κινητοποίησή τους.

Σημειώνεται πως η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από τη Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 και μέχρι και την Παρασκευή στις 05:00 το πρωί σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για οικονομική εξόντωση και εξαθλίωση με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, σημειώνοντας πως η φορολόγηση με τεκμαρτό εισόδημα θα προκαλέσει υπέρμετρη επιδείνωση της κατάστασης, όπου θα μας οδηγήσει στο κλείσιμο ή σε έξοδο από το επάγγελμα.

Από την πλευρά του, το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής, με σχετική ανακοίνωσή του, συμμετέχει στις κινητοποιήσεις, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για τη φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης.