Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής (26/11) στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Μία 15χρονη, οι οποία είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό και βρίσκεται με εισαγγελική εντολή πάνω από ένα μήνα στο νοσοκομείο, επιτέθηκε και τραυμάτισε μία νοσηλεύτρια.

Όπως μετέδωσε σε σχετικό της ρεπορτάζ το πρωί της Τρίτης (28/11) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο η 15χρονη και ο αδελφός της φιλοξενούνται – με εντολή εισαγγελέα – σε παιδιατρική κλινική του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού παρουσία της μητέρας τους, λόγω ακατάλληλου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Η 15χρονη όπως και ο αδελφός της έπασχαν από κορονοϊό τις τελευταίες ημέρες και νοσηλεύονταν σε απομόνωση σε θάλαμο της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η νοσηλεύτρια είδε το κορίτσι να φεύγει από το θάλαμο, για να αποφευχθεί η διασπορά του κορωνοϊού η νοσηλεύτρια ζήτησε από την κοπέλα να επιστρέψει στο δωμάτιό της.

Η 15χρονη της επιτέθηκε, την έριξε κάτω, την χτύπησε την κλώτσησε και της τράβηξε τα μαλλιά. Η νοσηλεύτρια έφυγε σχεδόν αναίσθητη από το σημείο προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.