Καλά στην υγεία της είναι η 13χρονη που γέννησε ένα υγιέστατο μωρό σε τουαλέτα νοσοκομείου, στη Νάξο, όπως αναφέρει ο πατέρας της. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για το χρονικό της υπόθεσης, αναφέροντας πως κανείς δεν είχε αντιληφθεί πως η 13χρονη ήταν έγκυος.

Αρχικά, ο πατέρας του 13χρονου κοριτσιού μίλησε για την τωρινή της κατάσταση, λέγοντας πως «το κορίτσι είναι μια χαρά. Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι, αν το είχαμε καταλάβει θα την είχαμε πάει να γεννήσει σε σοβαρό νοσοκομείο. Το μωρό είναι πολύ καλά». Στη συνέχεια, ανέφερε πως «το παιδί μου με τη γυναίκα μου είναι στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και θα βγουν αύριο».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της 13χρονης, ο πατέρας της απάντησε: «Εγώ από τη γέννηση το έμαθα. Είχα πάει το παιδί μου στον γιατρό και το έμαθα και εγώ εκεί. Εκείνη τη στιγμή το μάθαμε όλοι. Σοκαριστήκαμε, αλλά παιδί μας είναι, ούτε το μαλώσαμε ούτε πρόκειται να το μαλώσουμε».

«Τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς. Δεν μας έχει πει τίποτα η κόρη μου για τον πατέρα του παιδιού, θέλω να μεγαλώσω εγώ το εγγονάκι μου, για να πάει το παιδί μου στο σχολείο. Έχω μεγαλώσει 4 παιδιά, ξέρω», ανέφερε για την ανατροφή του νεογέννητου παιδιού.

Όσον αφορά για το εάν γνωρίζει αν το παιδί ήξερε για την εγκυμοσύνη του, ο πατέρας απάντησε πως «δεν ξέρω αν εκείνη το γνώριζε. Είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δε φαινόταν».