Μία 48χρονη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί πριν από επτά μήνες στην περιοχή της Χαλκιδικής και για την τύχη της οποίας ανησυχούσαν οι δικοί της άνθρωποι, τελικά βρέθηκε ζωντανή πρόσφατα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο για μερικές ημέρες.

Ο αδελφός της 48χρονης Ειρήνης, μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του τηλεοπτικού σταθμού Star, εμφανώς συγκινημένος, ζήτησε συγγνώμη από πρώην σύντροφο της γυναίκας που κάποιοι συγχωριανοί του κατηγορούσαν το τελευταίο διάστημα – δίχως να έχουν στοιχεία – πως της έκανε κακό, ενώ όπως ανέφερε ακόμη κι ο ίδιος τον ενέπλεξε στην υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Παντελεήμονα, γιατί ενεπλάκη το όνομά του στην εξαφάνιση της Ειρήνης. Μόνη της έφυγε και είναι ζωντανή, αυτό έχει σημασία», είπε χαρακτηριστικά.

Τι είπε ο πρώην σύντροφος

Στο μεταξύ, στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο πρώην σύντροφός της και μάλιστα δεν έκρυψε την πίκρα του, καθώς όλους αυτούς τους μήνες συγχωριανοί του τον κατηγορούσαν ότι είχε κάνει κακό στην άλλοτε σύντροφό του.

«Δόξα τω Θεώ βρέθηκε. Ήθελα να είναι καλά. Είναι δύσκολος άνθρωπος γιατί έχει περάσει πολλά. Βρέθηκε όμως και αποδείχθηκε ότι δεν την είχα σκοτώσει τελικά», είπε αρχικά και συνέχισε: «Έβγαιναν διάφοροι εδώ στο χωριό και μου έλεγαν ότι την έχω θάψει, ότι την σκότωσα, μέχρι και ότι την έχω στον καταψύκτη του σπιτιού μου και ταΐζω τα σκυλιά μου με τα κομμάτια της».

«Εγώ παρά τα όσα άκουγα έλεγα στον παπά μας να διαβάζει το όνομά της. Όλοι όσοι λέγανε για μένα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τη μητέρα μου, που άκουγε να λένε ότι ο γιος της είναι φονιάς», πρόσθεσε.

Η 48χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και θα επιστρέψει στο σπίτι της σε λίγες μέρες. Μέχρι στιγμής δεν έχει πει στα αδέλφια της ποια ήταν η αιτία που την έκανε να φύγει ξαφνικά από το σπίτι, όπου έμενε και να πάει στην Αλβανία.

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Ντούγκας, τα αδέλφια της έχουν μια εικόνα για το τι συνέβη, αλλά δε γνωρίζουν ακόμη τα ακριβή αίτια. Αυτό που τους απασχολεί είναι να είναι καλά και να μπορέσει να νιώσει δυνατή για να τους εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.