Θέλετε να πουλήσετε γρήγορα το σπίτι σας αλλά δεν θέλετε να ρίξετε πολύ την τιμή; Η μοναδική σας λύση είναι να το κάνετε ελκυστικό. Οι ακόλουθες κινήσεις θα επιφέρουν στο σπίτι αλλαγές και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος για σας.

Βάψτε τους τοίχους

Εάν οι τοίχοι σας έχουν γρατζουνιές και είναι βρώμικοι ή έχουν ένα παλιό χρώμα ή σκισμένες ταπετσαρίες, τότε μερικά δοχεία χρώματος μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Αν προσπαθείτε να μεγιστοποιήσετε την αξία του σπιτιού σας, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα που ενοποιεί όλο το σπίτι, κάνει το χώρο να φαίνεται  μεγαλύτερος και απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα δυνητικών αγοραστών.

Λίφτινγκ στην εμφάνιση

Καλύμματα, κουρτινόξυλα, φωτιστικά και πόμολα είναι μία πολύ μικρή δαπάνη αλλά κάνουν το σπίτι να φαίνεται κομψό και περιποιημένο. Κλειδί της επιτυχίας η επιλογή ουδέτερων χρωμάτων και πάλι.

Βελτίωση παραθύρων

Κάθετες περσίδες από πλαστικό ή χαρτί και οριζόντιες περσίδες αλουμινίου σίγουρα δεν προσθέτουν καμία αξία στο σπίτι σας. Εξετάστε την αντικατάσταση τους με τα παραθυρόφυλλα, ξύλινες περσίδες ή κουρτίνες.

Αποκαλύψτε τα πατώματα σκληρού ξύλου

Παλαιότερα τα σπίτια είχαν ξύλινα πατώματα. Εάν τα έχετε, τότε με ένα καλό φρεσκάρισμα μετατρέπετε ένα ψυχρό χώρο σε σπίτι με ζεστασιά και προσωπικότητα.

Δάπεδο στο πάτωμα του μπάνιου

Αλλαγές στο μπάνιο με καινούργια ειδή είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Επειδή όμως κοστίζει, οι παρεμβάσεις –βελτιώσεις στο δάπεδο είναι πιο οικονομική λύση. Μπορείτε να επιλέξετε πλακάκια ουδέτερου χρώματος που θα προσθέσουν μεγαλύτερη αξία.

Λίφτινγκ στα ερμάρια της κουζίνας

Θα μπορούσατε να αγοράσετε νέα ντουλάπια και να δώσετε μία εικόνα σύγχρονης κουζίνας. Επειδή αυτό κοστίζει εξετάστε το ενδεχόμενο μεμονωμένων αλλαγών και συντήρησης των ήδη υπαρχόντων –αν δεν έχουν υποστεί φθορές. Ένας καλός μαραγκός σίγουρα θα σας βοηθήσει πολύ.

Μην ξεχάσετε την εξωτερική εικόνα

Μπορεί να είναι εύκολο για σας να αγνοήσετε το εξωτερικό του σπιτιού σας, όταν μάλιστα περνάτε τον περισσότερο χρόνο μέσα σε αυτό. Ο υποψήφιος αγοραστής όμως; Για αυτό μπορείτε είτε να αλλάξετε την πόρτα ή να την βάψετε.

Υδρορροές

Χωρίς εύρυθμη λειτουργία των υδρορροών μπορεί να έχετε υγρασία ή ακόμα και νερά στο σπίτι αν η βροχή είναι δυνατή και συνεχής.

Φρεσκάρετε το εξωτερικό του σπιτιού σας

Ένα καλό φρεσκάρισμα μπορεί να κάνει εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σας ελκυστική . Ακόμα καλύτερο είναι ένα βάψιμο.

Πηγή: www.realestatenews.gr