H Ελένη Ράντου, δύο σεζόν τώρα, έχει στήσει στην καρδιά της Αθήνας το πιο ωραίο «Πάρτυ της ζωής της», αλλά και των θεατών. Γιατί όσοι έχουν παρακολουθήσει την εκπληκτική παράσταση-περφόρμανς του Ανέστη Αζά, με την Ελένη Ράντου σε ένα σπαρακτικά κωμικό ρεσιτάλ ερμηνείας, θα συμφωνήσουν πως αυτό το πάρτυ δεν χάνεται.

Η παράσταση, που έγινε «talk of the town», επέστρεψε για δεύτερη χρονιά σημειώνοντας πρωτοφανή επιτυχία: τρεις μήνες πριν ολοκληρωθούν οι παραστάσεις για τη φετινή σεζόν, εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια! Ωστόσο, όσοι δεν κατάφεραν να δουν από κοντά το «Πάρτυ» της Ελένης Ράντου, θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν από τον ερχόμενο Νοέμβριο, καθώς θα συνεχιστεί για τρίτη χρονιά.

Η μεγάλη επιτυχία και η θερμή ανταπόκριση του κοινού οδήγησαν στην απόφαση η παράσταση να πάει και για τρίτη σεζόν. Η Ελένη Ράντου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χιλιάδες θεατές που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν αυτό το πάρτυ μοναδικό, γεμίζοντας το θέατρο με ασταμάτητα sold out εδώ και δύο χρόνια. Ήδη άνοιξε η προπώληση για τη νέα σεζόν από Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024.

Το «Πάρτυ της ζωής μου» είναι μια συναρπαστική ιστορία μνήμης και αμνησίας, ένας ύμνος στη ζωή, μια θεατρική εμπειρία, ένας υποκριτικός άθλος, μια σπουδαία συνεργασία και μια πρωτοφανής επιτυχία. Ένα πάρτυ συναισθημάτων και αισθήσεων, μία κατάθεση ψυχής από την Ελένη Ράντου.

Συντελεστές:

Κείμενο: Ελένη Ράντου
Σκηνοθεσία: Ανέστης Αζάς
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης

Προπώληση: more.com

Θέατρο «Διάνα»
Ιπποκράτους 7, Αθήνα
Tηλ: 2103626596