Η νέα παράσταση του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη πάει κόντρα στο ρεύμα και κάνει το νεύμα να στρώσει το κοινό γεύμα στου γέλιου το πνεύμα. Άκρως σατιρικός και καυστικός, ο «Τσολιάς» ξεσκονίζει και γυαλίζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα με ένα πέρασμα!

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης έρχεται στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου με ένα stand up comedy με ζωντανή ορχήστρα και τον τίτλο, «Επιτελικώς Πάτος». Στην παράσταση, όπως μας ενημερώνει, συμμετέχουν: Μητσοτάκια, Κασελάκια, Πασοκάκια και αδέσποτα αριστερά τυπάκια. Η παράσταση προστατεύεται από το όργανο της τάξης Μπαλούρδο.

Λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, η προγραμματισμένη για τις 28/2 πρεμιέρα των παραστάσεων του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη μεταφέρεται για την Τετάρτη 6/3. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις 28/2 θα ενημερωθούν από την ticketservices.gr για εξαργύρωση εισιτηρίων ή μεταφορά σε νέα ημερομηνία.

Ο «Επιτελικώς Πάτος» του Μπαρμπαγιάννη πέρασε τα σύνορα της χώρας και μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα έγραψαν για την παράσταση:

New York Times – «Ένα σατιρικό ξεμπρόστιασμα, που καυτηριάζει σαρκάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, μέσα από έναν αιρετικό μονόλογο».

Corriere della Sera – «Μια solo επιθεώρηση. Ένα βλαχομπαρόκ πολυθέαμα, στα χρόνια μιας βλαχομπαρόκ αριστείας!»

The Washington Post – «Μια μουσικοσατιρική παράσταση λοξού πολιτικού λόγου & σατιρικού τραγουδιού. Ένας αθυρόστομος και καυστικός μονόλογος μπλεγμένος με νότες».

Daily Telegraph – «You bloody bastard!»

Συντελεστές

Κείμενα – Στίχοι – Σκηνοθεσία: Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Μαζί του, «Δε Τσόλια Μπάντ»:
Πλήκτρα – ενορχηστρώσεις: Αντώνης Παλαμάρης
Κιθάρες: Αλέξανδρος Δερμάνης
Μπάσο: Νίκος Τσιμπινός
Τύμπανα: Τζίμης Στεργίου
Φωτογραφίες: Κατερίνα Πολύζου

Πληροφορίες

Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπάντ!
«Επιτελικώς Πάτος»
Στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου

Τετάρτη 6 Μαρτίου
Τετάρτη 13 Μαρτίου
Τετάρτη 27 Μαρτίου
Τετάρτη 10 Απριλίου

Γενική Είσοδος: 15 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21:00
Προπώληση: ticketservices.gr

Σταυρός του Νότου
Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος