Η ατζέντα του Ιουνίου είναι γεμάτη με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και καλούν το κοινό της πόλης να λάβει μέρος και να περάσει όμορφες και αξέχαστες στιγμές τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Μία φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στο εξαιρετικό έργο του βραβευμένου με Πούλιτζερ Γιάννη Μπεχράκη και πληθώρα φεστιβάλ –παγωτού,  χρωμάτων, κωμωδίας κ.α.– γεμίζουν την ατζέντα του μήνα.

Athens Photo World: Έκθεση Eyewitness / Γιάννης Μπεχράκης

Τριάντα χρόνια φωτοδημοσιογραφίας, διακρίσεων και βραβείων, τριάντα χρόνια παρουσίας του Γιάννη Μπεχράκη στα γεγονότα που πλέον ονομάζουμε «σύγχρονη ιστορία» την ώρα που αυτή γραφόταν. Μια συλλογή με εβδομήντα από τις πιο δυνατές και επιδραστικές φωτογραφίες του Έλληνα φωτοδημοσιογράφου θα παρουσιαστεί από τις 7- 15 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η έκθεση θα πλαισιώνεται από video με ομιλίες και συνεντεύξεις του Γιάννη Μπεχράκη κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης φωτογραφικής πορείας του με τις πιο σημαντικές σκέψεις του για τη φωτογραφία και τον κόσμο.

Το Ice Cream Market Athens

Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του παγωτού τα νέα είναι ευχάριστα. Το πρώτο φεστιβάλ αφιερωμένο στο παγωτό θα λάβει χώρα στις αρχές Ιουνίου στην Αθήνα, καλώντας τους φανατικούς οπαδούς του σε ένα τριήμερο ασταμάτητης γευσιγνωσίας και απόλαυσης. Από τις 7 έως και τις 9 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, το τριήμερο Ice Cream Market Athens θα μυεί τους φανατικούς οπαδούς του παγωτού στα μυστικά του.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 4.000τ.μ. περισσότερα από 20 καταστήματα από όλη την Ελλάδα θα λάβουν μέρος σε αυτήν την ξεχωριστή γιορτή, όπου παραδοσιακά brands, διανομείς αλλά και οικογενειακές επιχειρήσεις παγωτού θα ξελογιάζουν τους επισκέπτες του φεστιβάλ με τις λαχταριστές γεύσεις παγωτού που θα προσφέρουν.

Athens Retro Festival

Το ταξίδι των αναμνήσεων ξεκινάει με το Athens Retro Festival από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου 2018 στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ στο Γκάζι. Μένει να επιβιβαστείτε και να πάτε πίσω σε δεκαετίες του 50′, 60΄, 70′, 80′ και 90′ οπού θα ξαναζωντανέψουν οιπιο όμορφες και γλυκές αναμνήσεις!

Θεματικά σκηνικά, παλιά οχήματα, κουστούμια εποχής, κόμικς, εκθεσιακά συλλεκτικά κομμάτια, διαδραστικά δρώμενα για να διασκεδάσετε με την παρέα σας και να φωτογραφηθείτε, μαγαζάκια με retro παιχνίδια, αντικείμενα, ρούχα, αξεσουάρ, διακοσμητικά και φυσικά τα λατρεμένα παλιά ηλεκτρονικά παιχνίδια και κονσόλες! Ένα θέαμα που θα σας γεμίσει αναμνήσεις και νοσταλγία μέσα από εικόνες και μουσική!

Πλούσιες δωρεάν παροχές προς τους/τις επισκέπτες –retro χτενίσματα, μανικιούρ, περιποίηση γενειάδας και φυσικά ο λουστράκος κάπου εκεί, έτοιμος να σας γυαλίσει τα παπούτσια!

Athens Comedy Festival

Το Athens Comedy Festival επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά, 6 με 9 Ιουνίου πιο ανανεωμένο και πιο φεστιβαλικό από ποτέ, στο Gazi Live.

Μία σκηνή για τέσσερις ημέρες θα φιλοξενήσει περισσότερους από 35 κωμικούς δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει με ενιαίο εισιτήριο πολλούς κωμικούς σε 2 ώρες κωμωδίας αλλά και late night παραστάσεις με πιο φτηνό εισιτήριο. Επίσης, φέτος το Athens Comedy Festival υποδέχεται τον χολιγουντιανό ηθοποιό, Michael Winslow από τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή».

Colour Day Festival

Το Colour Day Festival έρχεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στο Ο.Α.Κ.Α. και σας επιφυλάσσει τη μεγαλύτερη έκπληξη του καλοκαιριού! Το μοναδικό πάρτι χρωμάτων θα λάβει χώρα το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου, με ατελείωτη χρωματιστή σκόνη και άφθονο χρωματιστό νερό!

Ετοιμαστείτε για το πιο χρωματιστό και δροσιστικό Σαββατοκύριακο του 2019 με φανταστικές ρίψεις χρωμάτων, νεροπίστολα και χρωματιστά μπουγέλα! Για άλλη μια χρονιά οι καλύτεροι DJs, Performers, γνωστοί καλλιτέχνες καθώς και ατελείωτες εκπλήξεις θα ξεσηκώσουν τα πλήθη.

Waterboom Festival

Τεράστια κανόνια νερού, γιγάντιες μπουρμπουλήθρες εκατοντάδες βάρκες και φουσκωτές μπάλες θα δημιουργήσουν έναν μαγικό υδάτινο κόσμο στις 22 Ιουνίου στου ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Water Boom Festival! Σε συνδυασμό με ένα άκρως εντυπωσιακό stage και τους πιο πολυσυζητημένους Trappers, Dj’s και Influencers της Ελλάδος έρχεται για να το ζήσετε όπως ακριβώς το έχετε ονειρευτεί.