Με την Αθήνα να απλώνεται σε όλο της το μεγαλείο μπροστά σας απολαύστε καφέ ή φαγητό σε κάποιο από τα δημοφιλή στέκια που ακολουθούν.

Σταθερές αξίες στην πόλη για την θέα που προσφέρουν στους επισκέπτες τους, συγκαταλέγονται στις κορυφαίες επιλογές κάθε φορά που θέλουμε να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας απρόσκοπτη θέα που φτάνει μέχρι και τα νερά του Σαρωνικού.

Apolis

Αδιαμφισβήτητα από τα πιο διάσημα στέκια στην Πετρούπολη, ο πολυχώρος Apolis στο λόφο του Αγίου Δημητρίου προσφέρει όλη την Αθήνα στα… πόδια σας! All day cafe-bar και εστιατόριο, ξεχωρίζει για τον cozy και παρεΐστικο, μοντέρνο χώρο του, προσφέροντας αμέτρητες ώρες χαλάρωσης με πανοραμική θέα της πόλης. Πιάστε τραπέζι για να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδεία γευστικών σνακ και χειροποίητων γλυκών.

Telescope

Βρίσκεται στο Λόφο του Προφήτη Ηλία στο Χαϊδάρι και έχει εντυπωσιακή, πανοραμική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο. Με αυτή τη μοναδική εικόνα να απλώνεται μπροστά σου, μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου, κάποιο σνακ ή γλυκό (στα must το σουφλέ σοκολάτας) και cocktails αλλά και να δοκιμάσεις πιάτα μεσογειακής κουζίνας σε έναν ωραία διαμορφωμένο και ατμοσφαιρικό χώρο.

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Στο πιο προνομιακό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, το λόφο του Λυκαβηττού, το εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού σάς προσφέρει την ευκαιρία να βρεθείτε μακριά από το θόρυβο της πόλης και να απολαύσετε την ελληνική γαστρονομία στο μεγαλείο της, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την εκπληκτική και άπλετη πανοραμική θέα –από την Ακρόπολη μέχρι τον Πειραιά και τα νερά του Σαρωνικού– που απλώνεται μπροστά σας.

Η μεσογειακή γαστρονομική παράδοση –με μια δόση μοντερνισμού– βασισμένη σε πατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές έχει την τιμητική της, με μυρωδιές και γεύσεις προσαρμοσμένες στο κλίμα και το επίπεδο της ομορφότερης «βεράντας» της Αθήνας να σάς καλούν για μια μοναδική, γαστριμαργική εμπειρία.