Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου του σίκουελ του Sex And The City, And Just Like That, η Σάρα Tζέσικα Πάρκερ ως Carrie Bradshaw εμφανίζεται να βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα για διακοπές, μπροστά στη θάλασσα και μιλώντας στα ελληνικά ζητάει από έναν σερβιτόρο να της φέρει δύο από τα αγαπημένα της cosmopolitan.

«Συγνώμη μπορούμε να έχουμε δύο ακόμη cosmopolitan;» λέει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ως άλλη Κάρι Μπράτσο, σε μία παραλία φορώντας ένα ροζ μαγιό. Και φυσικά η απάντηση είναι θετική.

Το βίντεο με την εν λόγω σκηνή έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας μεγάλη εντύπωση στους Έλληνες.

Το επιτυχημένο σίκουελ ανανέωσε για τρίτη σεζόν και το το φανατικό κοινό της σειράς περιμένει πώς και πώς για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Στη 2η σεζόν εκτός από την επιστροφή – έκπληξη του Aidan (John Corbett), στο φινάλε, είδαμε τη Samantha Jones, (Kim Cattral) που συμμετείχε με ένα cameo, γεγονός που κατενθουσίασε το κοινό της σειράς. Η ίδια, είχε αποκλείσει παλαιότερα το ενδεχόμενο να συμμετέχει στο σίκουελ, ενώ στην πρώτη σεζόν η υπόθεση ήθελε τις τρεις φίλες να μην έχουν πια καλές σχέσεις μαζί της.

Η διάσημη ηθοποιός, μιλώντας σε συνέντευξή στην εκπομπή The View, αποκάλυψε ότι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον επικεφαλής του στούντιο και αποδέχτηκε την πρόσκληση υπό έναν όρο.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον να σου τηλεφωνεί ο επικεφαλής του HBO και να σε ρωτάειτι μπορεί να κάνει προκειμένου να επιστρέψεις. Και του λέω, “Χμμ…, αφήστε με να γίνω δημιουργική”. Ένα από τα πράγματα ήταν να φέρουμε πίσω την Πατ Φιλντ γιατί σκέφτηκα ότι αν πρόκειται να επιστρέψω πρέπει να γυρίσω με το στιλ της Σαμάνθα, πρέπει να το προσπαθήσω και το κάναμε».

Η Πατρίσια Φιλντ ήταν ενδυματολόγος στο «Sex and the City» και συνεργάζεται με την Κιμ στη σειρά «Glamorous» του Netflix.

Λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων με τη σειρά Emily In Paris, η Πατρίσια Φιλντ επέστρεψε μονάχα για τη μια σκηνή που εμφανίζεται η Κιμ Κατράλ, η οποία και δεν είχε καμία αλληλεπίδραση με το υπόλοιπο καστ.