Η σειρά FROM ολοκλήρωσε την δεύτερη σεζόν της και στην Ελλάδα όπου προβάλλεται αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Χαρακτηρίζεται σαν Horror και δίκαια έχει αυτόν τον τίτλο. 

Το Lordoftheseries.gr είδε τη σειρά και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έχοντας φτάσει ένα λεωφορείο γεμάτο τουρίστες πλέον στην καταραμένη πόλη οι υπάρχοντες κάτοικοι έχουν παράλληλα προβλήματα να λύσουν. Η Ντόνα αναλαμβάνει να συντονίσει τα πλήθη αφού πλέον η πόλη έχει μείνει ακέφαλη με τον Κάντρι νεκρό και τον Μπόιντ σε αναζήτηση. 

Ο Τζίμ βρίσκεται εγκλωβισμένος κάτω από τα χαλάσματα του σπιτιού της οικογένειας του και η Τάμπιθα στα έγκατα της γης κάτω από το σπίτι της επίσης. 25 νέα άτομα που δεν ξέρουν τι συμβαίνει και που έχουν φτάσει περιφέρονται στη πόλη και έχουν όλοι σαστίσει από όσα έχουν ακούσει και δει ως εκείνη τη στιγμή. Το πρώτο βράδυ της άφιξης του λεωφορείου επικρατεί πανικός με τόσα νέα άτομα και την Τζουλι σε πλήρη πανικό που ο πατέρας της βρίσκεται έξω εγκλωβισμένος κάτω από το σπίτι τους και την αγνοούμενη μητέρα της. 

Όταν το πρώτο βράδυ περάσει ζωές θα έχουν χαθεί και κάποιοι θα έχουν ήδη μπλέξει σε νέες ιστορίες. Η Σάρα και ο Μπόιντ έχουν ανακαλύψει κάτι που δεν καταλαβαίνουν τι είναι. Ο Μπόιντ κατα λάθος μεταφέρει στο αίμα του και έναν τύπου “ιο” που σέρνει μια κατάρα πίσω στην πόλη μαζί του. Ο Τζέιντ, ο Βικτόρ και η Τάμπιθα προσπαθούν να λύσουν κομμάτια του ίδιου γρίφου κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα χωρίς να το γνωρίζουν προς την λύση. 

Η Κρίστι έχει μια ευχάριστη έκπληξη μέσα σε όλον αυτόν τον πανικό, γιατί η μια από τους επιβάτες του λεωφορείου μένει να είναι η γυναίκα για την οποία μιλούσε πάντα…Η Μαρίελ. Αυτό βέβαια κάνει κάπως άβολη την σχέση της με τον Κέννυ.

Μέσα στο λεωφορείο όμως επιβαίνει και ένα νέο πρόβλημα , το όνομα του Ράνταλ. Ένας τύπος θερμοκέφαλος , αλλάζοντας , ξερόλας και φυσικά θα επιδιώξει να κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα για όλους. 

Ο Μπόιντ ωστόσο βρίσκει ένα τρόπο να σκοτώσει ένα από τα τέρατα της πόλης και θα το πάρουν μαζί τους να το μελετήσουν. 

Όσο η ιστορία περνά απαντήσεις δεν παίρνουμε, γεμίζουμε αντιθέτως με “Αν και Ίσως”. Χωρίς όμως να αποκαλύψω περισσότερα για την πλοκή της ιστορίας θα σας πω πως το τελευταίο επεισόδιο χαρακτηρίστηκε ως το καλύτερο όλης της σεζόν.

Έχω ακούσει ανθρώπους να διαμαρτύρονται για την μη εξήγηση έστω κάποιων πραγμάτων απο την ιστορία, άλλους για την αργή πλοκή κάποιων θεμάτων, κανέναν όμως για το κακό σενάριο η την σκηνοθεσία.

Ναι σίγουρα ανάμεσα σε διαφορετικούς ανθρώπους θα υπάρχουν διάφορες απόψεις όμως καμία ως τώρα δεν είχε αρνητική θέση. Προσωπικά λοιπόν θα πω ότι αγαπώ το σενάριο και την εξέλιξη του ως τώρα, θεωρώ απρόσμενα καλό να μην μπορώ να προβλέψω τίποτα σε σχέση με την εξέλιξη της σειράς και πιστεύω ότι η επιτυχία μιας σειράς Horror βρίσκεται ακριβώς εκεί…στο απρόσμενο…!!!!

Λατρεύω τη σειρά, αγαπώ το τελευταίο επεισόδιο όσο και αν μισώ το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένω ένα χρόνο για να δω την συνέχεια. Η σειρά όπως ακούγεται έχει πάρει το πράσινο φως και για 3η σεζόν χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα.