Εξώδικο από τον επιχειρηματία του Κέντρου Αθηνών έλαβαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, μετά την απόφαση του δεύτερου να τελειώσει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, πριν καν αυτή αρχίσει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε δηλώσεις της μάλιστα στο Πρωινό όταν έγινε γνωστή η είδηση έδειξε την έμπρακτη στήριξή της στον σύζυγό της.

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Χωρίς να τον ενημερώσει κανείς! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο κοινό. Γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο.

Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος. Ο Διονύσης ποτέ. Όχι από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κ. Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής» τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρο έστειλε εξώδικο 60.000 ευρώ στο ζευγάρι, ενώ όπως έγινε γνωστό, φέρεται ότι θα κάνει και αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί αυτά τα δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά, ένα στην Καίτη Γαρμπή.

Το πρωί της Πέμπτης 22/9, ο δικηγόρος του Διονύση Σχοινά, Πέτρος Καϊμακάμης μίλησε για πρώτη φορά στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.

«Φυσικά και θα απαντήσουμε. Θα υπάρξει πλήρης αντίκρουση στα αόριστα, πρωτοφανή, δύο εξώδικα. Μάλλον για το ένα εξώδικο του κ. Σχοινά. Η κα Γαρμπή δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα του Κέντρου Αθηνών. Είναι κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά ο κ. Καϊμακάμης, o οποίος αποκάλυψε και το παρασκήνιο του “ναυαγίου” της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Μάλιστα, όπως είπε θα στείλει και η δική τους πλευρά εξώδικο στον επιχειρηματία.

Η τραγουδίστρια, η οποία είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στη συνέχεια ένα story στο Instagram με μερικά λόγια από βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη και πρόσθεσε ένα emoji που κάνει εμετό.

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», ανέφερε στην ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή.